Tokiler
Decipat
- Makaleler
- 1
Ben de aynı şekilde. Satış bölümü yasağım var.Bende 1200 liralık* Epic Hesabını 100 liraya satan kişiyle dalga geçtiğim için ceza yedim.
Ben de aynı şekilde. Satış bölümü yasağım var.Bende 1200 liralık* Epic Hesabını 100 liraya satan kişiyle dalga geçtiğim için ceza yedim.
Bence @Jira'nın@Jirameister sengerçekten
Jira mısın
?
(Sosyal'de en çok korktuğum şey bu emojiler yüzünden uyarı almak olacak artık.)
31 sjsjsjsjjs (!).31 En iyi mesajım varken bugün 32 oldu. Üzülüyor insan.
A, 31'e düşmüş. Mükemmel.
Bu soruyu cevaplamak için @Jira ’yı bekliyorum, kendisini sahneye alalım düet yapacağız@Jirameister sengerçekten
Jira mısın
?
(Sosyal'de en çok korktuğum şey bu emojiler yüzünden uyarı almak olacak artık.)
O arkadaş tam yapamıyor, forumda iki tane Jira var bir @Jira iki ben@Deleted User Neler oluyor burada? Kaç tane Jira var acaba?
Aa bir daha yazmam üstteki Jira açıklamama bakın lütfen, sıkıldım yazmaktan3 tane kopyası var, ayırt etmekte zorlanıyorum artık. Çift profil fotoğrafı yasak mı olsa ne?![]()
Neyi ifşa edebilirler ki? Aklıma bir şey gelmiyor, bu konuda biraz daha araştırma yapayımRecep Baltaş ve Ali Güngör'ün birbirleri ile tartışıp, kendilerini ifşa etmesi olabilir.
Gerçekten çok merak ediyorum, kimin ikinci hesabısın? Jira'nın kim olduğunu vs öğrenmek için 1 ay kadar geçirmen gerek sosyalde. Paldır küldür hesap açtığına göreAa bir daha yazmam üstteki Jira açıklamama bakın lütfen, sıkıldım yazmaktan![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.