V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 30 Ağustos 2020 #81 Pokemon Ferhat dedi: Yarım saattir gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Maviye bir şey yazamadım ona üzüldüm Neyse çıkar yakında.
Pokemon Ferhat dedi: Yarım saattir gülüyorum. Genişletmek için tıkla... Maviye bir şey yazamadım ona üzüldüm Neyse çıkar yakında.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.363 Çözümler 4 30 Ağustos 2020 #82 Bir yıl sonra 15 yaşına girdiğimde "15 yaşındayım boyum uzar mı" diye konu açmaktan korkuyorum. Beni seven, tanıyan iki üç kişiyi de kaybederim Sürprizbozan: Korkuyorum @Asosyal Necmi @allahsızyusuf
Bir yıl sonra 15 yaşına girdiğimde "15 yaşındayım boyum uzar mı" diye konu açmaktan korkuyorum. Beni seven, tanıyan iki üç kişiyi de kaybederim Sürprizbozan: Korkuyorum @Asosyal Necmi @allahsızyusuf
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 30 Ağustos 2020 #83 Jirameister dedi: Jira’nın Steam kullanıcı adıdır senin Steam kullanmama ihtimalin yok derdim ama Raspberry Pi alacaktın normaldir Genişletmek için tıkla... Reis beni heyecanlandırdın. Buraya daha önceden kayıtlıydın sen. Ben o konuyu 2-3 hafta oldu galiba.
Jirameister dedi: Jira’nın Steam kullanıcı adıdır senin Steam kullanmama ihtimalin yok derdim ama Raspberry Pi alacaktın normaldir Genişletmek için tıkla... Reis beni heyecanlandırdın. Buraya daha önceden kayıtlıydın sen. Ben o konuyu 2-3 hafta oldu galiba.
J Jirameister Femtopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 16 30 Ağustos 2020 #84 acv dedi: Gerçek Jira isen eski profil fotoğrafını biliyor olmalısın. Genişletmek için tıkla... O kadar eski değilim, o kadar kusur kadı kızında da olur, biraz mazur görün canım, Lipton’u seven insan
acv dedi: Gerçek Jira isen eski profil fotoğrafını biliyor olmalısın. Genişletmek için tıkla... O kadar eski değilim, o kadar kusur kadı kızında da olur, biraz mazur görün canım, Lipton’u seven insan
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 30 Ağustos 2020 #85 acv dedi: Gerçek Jira isen eski profil fotoğrafını biliyor olmalısın. Genişletmek için tıkla... Scorpion Jira ?
acv dedi: Gerçek Jira isen eski profil fotoğrafını biliyor olmalısın. Genişletmek için tıkla... Scorpion Jira ?
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 30 Ağustos 2020 #86 Cahillerin bana saldırması.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 30 Ağustos 2020 #87 Jirameister dedi: O kadar eski değilim, o kadar kusur kadı kızında da olur, biraz mazur görün canım, Lipton’u seven insan Genişletmek için tıkla... Lipton virali.
Jirameister dedi: O kadar eski değilim, o kadar kusur kadı kızında da olur, biraz mazur görün canım, Lipton’u seven insan Genişletmek için tıkla... Lipton virali.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 30 Ağustos 2020 #88 Jirameister dedi: O kadar eski değilim, o kadar kusur kadı kızında da olur, biraz mazur görün canım, Lipton’u seven insan Genişletmek için tıkla... Yazım tarzından birini anımsatıyorsun bana ama, hadi bakalım :>)
Jirameister dedi: O kadar eski değilim, o kadar kusur kadı kızında da olur, biraz mazur görün canım, Lipton’u seven insan Genişletmek için tıkla... Yazım tarzından birini anımsatıyorsun bana ama, hadi bakalım :>)
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 30 Ağustos 2020 #89 @Jirameister hesabı silinen ya da kalıcı uyarı almış birisin sanırım. Umarım en kısa zamanda tespit edilir ve gerekli işlem yapılır.
@Jirameister hesabı silinen ya da kalıcı uyarı almış birisin sanırım. Umarım en kısa zamanda tespit edilir ve gerekli işlem yapılır.
J Jirameister Femtopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 16 30 Ağustos 2020 #90 283156 dedi: Reis beni heyecanlandırdın. Genişletmek için tıkla... Bu daha başlangıç hazırla kendini 283156 dedi: Buraya daha önceden kayıtlıydın sen. Ben o konuyu 2-3 hafta oldu galiba. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş çözdü onu ama sis perdesi hala olduğu yerde Son düzenleme: 30 Ağustos 2020
283156 dedi: Reis beni heyecanlandırdın. Genişletmek için tıkla... Bu daha başlangıç hazırla kendini 283156 dedi: Buraya daha önceden kayıtlıydın sen. Ben o konuyu 2-3 hafta oldu galiba. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaş çözdü onu ama sis perdesi hala olduğu yerde