Windows 110
Picopat
Eski konulara bakıyorum.

İnşaat mühendisiyim. Müteahhitlik yapıyorum. Aynı zaman da galeriyle uğraşıyorum. Araç galerisi. Yakın zamanda da E-spor takımı kurmayı düşünüyorum. (Kendim kurmayacağım bir tanıdık kuruyor benden koçluk yapmamı istedi.)@Elandeer hocam siz ne iş yapıyorsunuz?
Profesyonel olarak 860 Evo önerir.@246941 Siz ne işle uğraşıyorsunuz hocam?
Aslında bilgisayar mühendisiydim. Stajyerlikten teknikerliğe, teknik sorumludan sistem mühendisliğine (bir ara yazılımla da uğraştım) kadar pek çok alanında toplamda 9 yıl çalıştım. En son departman yöneticisi ve kurumsal danışman unvanıyla çalışırken "stres yönetimimdeki başarısızlığım" nedeniyle işimi kötü yapmaya başladığımı fark edip işimi bıraktım.
2014-2015 arasında yeni bir iş geçişi için eğitim aldım, şimdi İngiltere ve Fransa'da 2 tane mimarlık şirketi ile bir tane çok bilindik Online oyun yapımcısı şirkete modelleme/görselleştirme/VR entegrasyonu yapıyorum sözleşmeli olarak. Bu düzeye gelene kadar önce Arap yarımadasına, sonra güney Amerika (İspanyolca) pazarına iş yaptım. Belli bir seviyeye gelince de uzun süreli sözleşmeli iş için şirketlerle iletişime geçtim.
Üniversite sınavına hazırlanıyorum.İnşaat mühendisiyim. Müteahhitlik yapıyorum. Aynı zaman da galeriyle uğraşıyorum. Araç galerisi. Yakın zamanda da E-spor takımı kurmayı düşünüyorum. (Kendim kurmayacağım bir yer tanıdık kuruyor benden koçluk yapmamı istedi.)
@246941 Siz ne işle uğraşıyorsunuz hocam?
Profesyonel olarak 860 Evo önerir.
Şimdi anladım tartışma sevginin sebebini, gün içinde biriken stresini tartışarak atıyormuşsunEn son departman yöneticisi ve kurumsal danışman ünvanıyla çalışırken "stres yönetimimdeki başarısızlığım" nedeniyle işimi kötü yapmaya başladığımı fark edip işimi bıraktım.

Yazılım öğren.Okuyorum, 7. sınıfım. Hem kodlama öğrenmeye hem de LGS'ye çalışıyorum.
Bir firmada yazılım geliştiriyorum.
@bitwise Belki farketmeden bir gün denk geliriz hocam, sektör küçük
Vallahi bizim de Core ekip JVM dilleri kullaniyor, gayet denk gelebiliriz.
Yakin zamanda sirket kurdum, meslegim yazilim muhendisligi. Amerika'ya yazilim ihrac ediyoruz. Bir de yurt ici için bir projemiz var, pandemi hafifleyince yayinlamayi planliyoruz. Bakalim.
Kucuk sirket olmak cok zor bu arada, kimse begenmiyor sizi. Mulakata gelenler ucuk maaslar istiyor, bankalar kucumseyen tavirlar sergiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.