Sosyal medya düzenlemesi

Sosyal medya düzenlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    73
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Pendik, İstanbul
Sosyal medya düzenlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben bazı maddelerini desteklemesem de genel olarak destekliyorum. Çünkü Twitter'e girdiğimde sürekli bazı insanların terör örgütlerini ve yandaşlarını desteklediğini görüyorum.

Sosyal medya düzenlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben bazı maddelerini desteklemesem de genel olarak destekliyorum. Çünkü Twitter'e girdiğimde sürekli bazı insanların terör örgütlerini ve yandaşlarını desteklediğini görüyorum.

TikTok ismi verilen kültür bozucu uygulama kaldırılsın.

Desteklenecek hiçbir tarafı yok, zaten sosyal medyada suç işleyenler hakkında işlem başlatılabilir hukuki olarak. Onun dışında özgürlüğünüzü kısıtlamak dışında bir olayı yok, %95 yavaşlatma nedir arkadaşım? Bu platformlardan ekmek yiyen binlerce insan ve bu platformlardan ders çalışan öğrencileri saymıyorum ama para verdiğiniz Netflix'i kontrol altına almak nedir?

Desteklenecek hiçbir tarafı yok, zaten sosyal medyada suç işleyenler hakkında işlem başlatılabilir hukuki olarak. Onun dışında özgürlüğünüzü kısıtlamak dışında bir olayı yok, %95 yavaşlatma nedir arkadaşım? Bu platformlardan ekmek yiyen binlerce insan ve bu platformlardan ders çalışan öğrencileri saymıyorum ama para verdiğiniz Netflix'i kontrol altına almak nedir?
Tam olarak kapatılmıyor. Platformları Türkiye'de ofis açmasına zorlanılıyor.

Tam olarak kapatılmıyor. Platformları Türkiye'de ofis açmasına zorlanılıyor.
Boşuna bu siteleri de kapattıracaklar aynı PayPal gibi. Elbette burada sunucu veya ofis açmak istemeyeceklerdir. 3 sene sonra daha iyi bir parti seçilince ülke düzelirse ayrı tabii ki. Kim güvenip buraya sunucu, ofis, vs. kurar ki? İnternetin fiyatı yüksek ve ondan başka kanunlarımız gibi milyon tane gelmemek için sebep var.

Sosyal medyanın çığ gibi büyüyen linç kültürüne, fake hesaplarına, insanları zombileştirici içeriklerine, gereksiz-yanlış bilgi paylaşımlarına, dolandırıcıların ekmek kapısı haline gelmesine ve propagasyon aracı olarak kullanılmasına karşıyım. Ama bu sıraladığım şeyler sosyal medyanın kötü bir şey olduğu anlamına da gelmiyor. Yapılması gereken en büyük şey sosyal medya kullanıcılarını bilinçlendirme ve zarar verici her türden öğenin sosyal medyada bulunmasının önüne geçilmesidir.

Bunlardan bahsediyorum açıkçası. Bu örgütleri suçsuz gören temiz kalpli insanların yönettiğini düşünen insanlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200705_150658.jpg
    Screenshot_20200705_150658.jpg
    212 KB · Görüntüleme: 113
Sosyal medya kullanmadığım için beni etkilemiyor ama bazı kişilerin kendine gelmesini sağlayacağına inandığım için sosyal medyanın yasaklanmasını destekliyorum. Bizim insanımız başka türlü akıllanmayacak. Yasakların artması dileğiyle. Umarım sosyal medya mecralarına TC kimlik no yazarak girecek duruma düşeriz. Herkes hakkettiği şekilde yönetilir.

Netflix dışında diğer mecralara karışabilirler çünkü ben Netflix'te küfürlerin cinselliğin çıkabileceğini göze alarak satın alıyorum ve adamların dışarda veya İnternet üzerinde yaptığı reklamlar bizim dizilerimizin reklamlarından daha ahlaklı ilk Netflix'ten önce dizilere el atmaları gerek.
Twitter Instagram ve Facebook'a gelecek olursak insta ve Facebook dolandırıcılardan geçilmiyor 10 sayfadan 8 inin admini dolandırıcı veya kötü niyetli çıkıyor. Twitter'a gelecek olursak halkımıza siyasetçilere çok ağır hakaretler ediliyor ve terör örgütü seviciler neredeyse sitenin her köşesinde var dediğim gibi Netflix harici diğer mecralara dokunsunlar umrumda olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı