Sosyal medya düzenlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben bazı maddelerini desteklemesem de genel olarak destekliyorum. Çünkü Twitter'e girdiğimde sürekli bazı insanların terör örgütlerini ve yandaşlarını desteklediğini görüyorum.
Sosyal medya düzenlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen ben bazı maddelerini desteklemesem de genel olarak destekliyorum. Çünkü Twitter'e girdiğimde sürekli bazı insanların terör örgütlerini ve yandaşlarını desteklediğini görüyorum.
Tam olarak kapatılmıyor. Platformları Türkiye'de ofis açmasına zorlanılıyor.Desteklenecek hiçbir tarafı yok, zaten sosyal medyada suç işleyenler hakkında işlem başlatılabilir hukuki olarak. Onun dışında özgürlüğünüzü kısıtlamak dışında bir olayı yok, %95 yavaşlatma nedir arkadaşım? Bu platformlardan ekmek yiyen binlerce insan ve bu platformlardan ders çalışan öğrencileri saymıyorum ama para verdiğiniz Netflix'i kontrol altına almak nedir?
%95 bant genişliği daraltılacak, kapanmasına gerek yok bu kadar yavaşlıktan sonra zaten eziyet çekeceksiniz.Tam olarak kapatılmıyor. Platformları Türkiye'de ofis açmasına zorlanılıyor.
Boşuna bu siteleri de kapattıracaklar aynı PayPal gibi. Elbette burada sunucu veya ofis açmak istemeyeceklerdir. 3 sene sonra daha iyi bir parti seçilince ülke düzelirse ayrı tabii ki. Kim güvenip buraya sunucu, ofis, vs. kurar ki? İnternetin fiyatı yüksek ve ondan başka kanunlarımız gibi milyon tane gelmemek için sebep var.Tam olarak kapatılmıyor. Platformları Türkiye'de ofis açmasına zorlanılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.