Sosyal medya düzenlemesi

Sosyal medya düzenlemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Oy verenlerin toplamı
    73
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Netflix dışında diğer mecralara karışabilirler çünkü ben Netflix'te küfürlerin cinselliğin çıkabileceğini göze alarak satın alıyorum ve adamların dışarda veya İnternet üzerinde yaptığı reklamlar bizim dizilerimizin reklamlarından daha ahlaklı ilk Netflix'ten önce dizilere el atmaları gerek.
Twitter Instagram ve Facebook'a gelecek olursak insta ve Facebook dolandırıcılardan geçilmiyor 10 sayfadan 8 inin admini dolandırıcı veya kötü niyetli çıkıyor. Twitter'a gelecek olursak halkımıza siyasetçilere çok ağır hakaretler ediliyor ve terör örgütü seviciler neredeyse sitenin her köşesinde var dediğim gibi Netflix harici diğer mecralara dokunsunlar umrumda olmaz.
Açıkçası bende izlemeyi seviyorum. Para da veriyorum izlemek için. Netflix kısıtlanmasını bende desteklemiyorum.

Bazı düzenlemeler yapmalarına karşı değilim ama dozunu kaçırmayacak şekilde. Ayrıca devlet oyun serverlerine karışabiliyor mu bir bilginiz var mı?

Düşünceleriniz ne kadar sığ, sosyal medyaya el atılması demek o ülkenin hukuk organının çalışmadığı, bozulduğu anlamına gelir, bu sosyal medya yasağı hangi kafayla destekleniyor anlamıyorum.
Sadece kötü şeyleri değil, muhalif şeyleri bile zorla kaldırtabilirler artık. Bence asıl amaçları da bu. Sosyal medya şirketlerininin ülkeye güvendiklerini hiç sanmıyorum. PayPal gibi çekip gidebilirler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı