Tepki yüzünden kaldırmak zorunda kaldılar. Keşke her şeye bizim gibi tepki gösterenler olsa. Buyrun ama Pastebin'e girin şimdi. Girerseniz haklısınız, yasak yok.
Yasaklanan siteler, kitaplar, film ve dizileri say say bitiremem. Ayrıca Cumhurbaşkanını eleştirmekte yasak, Damat ve Bilal'e anlatır gibi anlatmak kelimeleri de yasaklandı. Daha sayayım mı yeter mi?
Şöyle düşünün ben dinsizim benim dini inancım yok, haram helal bilmem zina bilmem diyorsanız, haklısınız yasaklar ülkesinde yaşıyorsunuz. Bence ülke değiştirmelisiniz.
Konu zaten din, dinini bilen birisi hakeret eder mi küfredermi çocuklara tecavüz edermi, onu bunu dolandırırmı, yani bunların gunah oldugunu bilip te yapmasak toplum olarak, böyle düzenlemelere gerek olur mu , ve böyle tartışmalara ?
Yasaklanan siteler, kitaplar, film ve dizileri say say bitiremem. Ayrıca Cumhurbaşkanını eleştirmekte yasak, Damat ve Bilal'e anlatır gibi anlatmak kelimeleri de yasaklandı. Daha sayayım mı yeter mi?
Konu zaten din, dinini bilen birisi hakeret eder mi küfredermi çocuklara tecavüz edermi, onu bunu dolandırırmı, yani bunların gunah oldugunu bilip te yapmasak toplum olarak, böyle düzenlemelere gerek olur mu , ve böyle tartışmalara ?
@Mc_Neyzen, Bu ülke laik bir ülke ve ben dinlere inanmıyorum, karşı tarafın da rızası olduğu sürece istediğim kişiyle yatıp kalkarım, ülkenin çoğunluğu müslüman diye benim yaptıklarım sizi alakadar etmez. Ayrıca bana küfür edersen hem forumdan yasaklanırsın hem de ben sana hakaret davası açarım gereken cezayı alırsın, sosyal medya yasakları ile bu örneklerin ne alakası var?