Sosyal medya fenomeni olmak mantıklı mı?

emrettin tontaş

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben YouTuber, tiktoker olmak istedim maddiyattan sebep ama kanal açtım ne izlenmem adamakıllı ne de takipçi kitlem oldu. Çabalıyorum ama ilerleme katedilmiyor. Bu platformlar nasıl işliyor? Bilmiyorum sıfırdan yapmak bu işi akıllıca mı? Vergi vermek mantıklı mı? Tavsiyeleri alayım bu arada kanala PUBG Mobile videoları atıyorum, shorts falan.

Kaliteli mi yapıyorsun seni diğerlerinden ayıran ne? Eğer herkes gibi aynı şeyleri yaparsan takipçinin artacağını sanmıyorum. At youtube kanalını eleştirelim istersen.

Hocam kamera karşısına geçip kendinizi rezil ederek insanların dikkatini çekebilirsiniz ya da adam akıllı düzgünce küçükte olsa bir kitleye sahip olmak için uğraşabilirsiniz. Bunu da oyun üzerinden yapacaksanız eğer çoğu kişi tarafından oynana ama YouTube üzerinden sürekliliği olmayan oyunları deneyebilirsiniz. Bunun için biraz araştırmanız gerekiyor örnek verirsem YouTube üzerinden bir kanal keşfettim ve Stardew Valley oynuyordu. Daha sonrasında oynayışı ve sohbeti hoşuma gittiği için sıkı takipçisi oldum. Bunun gibi şeyler yapabilirsiniz.

Kendinizi para uğruna rezil etmeyin hocam, gereksiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı