Sosyal medya planlaması nasıl olmali?

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar içerik uretecegim Shorts ve TikTok'ta. Dün İngilizce quiz videosu attım hiç izlenmedi sıfırdan kanal açmıştım maili bile 0'di. YouTube'da baktığımda gore YouTube her şeyi 0 olan kanalları vs izletmiyormus neyse.

Bende günlük hayatta kullandığım mailin YouTube kanali ile video yapacağım.

Simdi kanalda İngilizce içerikler üretilecek bu mantıklı mı? Sizce İngilizce için hangi taglari atayim?

(Tiktoktada yeni maille hesap açtım 7 izlendi yani yeni açılan kanallarda bayağı düşük izlenme aldim)

TikTok'ta ise halihazırda bir hesabım var. Zamanında (2023) 5K beğeni aldı 120k yakin izlendi ben bu hesaptada video atacagim ama şu kafamı karıştırdı. Şimdi eğer İngilizce video atarsam benim eski izleyenlerim hep türktu. İzlenme kaybeder miyim? Abone %200 kaybedeceğim zaten.

Sizce ne yapayım? İkisini de İngilizce bir hesap mi yapayım yoksa TikTok Türk, YouTube İngilizce mi olsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
0 mail ve 0 kanal olayı tamamen palavra. Kendini YouTube sefiri olan sanan elemanların uydurması.

0 mail 0 hesap ve üstelik gmail hesabında 2. açılan youtube hesabıdır
Analizler burada. 29 nisanda açmışım hesabı.

Tagları biz değil sen bile bilirsin. 0 kanaldan devam et 1-2 hafta video at. 1 video ile kimse bir şey diyemez.

Not : TikTok ve YouTube algoritması farklı bence. YouTube attığım 10 videonun 7si beni tatmin ediyor. Ama TikTok'ta attığım 10 videosunun 2-3ü tatmin edici ola biliyor.
1747387620352.png

Hiç tecrübem yok bu konularda ama 15 yıllık izleyici olarak gördüğüm:
Şifre süreklilik. Diğer şeyler hikaye inanma sürekliliğini koru zamanla göreceksin yükselişi.

Hiç tecrübem yok bu konularda ama 15 yıllık izleyici olarak gördüğüm:
Şifre süreklilik. Diğer şeyler hikaye inanma sürekliliğini koru zamanla göreceksin yükselişi.
Evet süreklilik önemli. Bende şu an bunu test ediyorum. 2 gün boyunca video atmadım ve youtube izlenmeleri epey bir azalttı :D

Zaten her gün atmayı deneyeceğim şimdi bir kere daha başlıyorum.

0 mail ve 0 kanal olayı tamamen palavra. Kendini YouTube sefiri olan sanan elemanların uydurması.

0 mail 0 hesap ve üstelik gmail hesabında 2. açılan youtube hesabıdır
Analizler burada. 29 nisanda açmışım hesabı.

Tagları biz değil sen bile bilirsin. 0 kanaldan devam et 1-2 hafta video at. 1 video ile kimse bir şey diyemez.

Not : TikTok ve YouTube algoritması farklı bence. YouTube attığım 10 videonun 7si beni tatmin ediyor. Ama TikTok'ta attığım 10 videosunun 2-3ü tatmin edici ola biliyor.
Eki Görüntüle 2491775
Siz anlıyorsunuz galiba 2 gündür her gün 1 tane shorts videosu attım. İlk 3 saat max 10 görüntüleme oldu sonra 1.2k civarlarında çıktı videolar cuma 2 bugün 1 video attım dün attiklarim 1.3k bugün attığım 800 izlendi ama detaylı baktığımda izlenme yüksek kanaldan baktığımda düşük görünüyor bu bir hata Mı? Bot falan basmiyorum. Kanal kisminda düşük görünüyor izlemeler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı