Nyaan_Neko
Hectopat
Daha fazla
Şimdi en başından her şeyi anlatmaya başlıyorum bizim bir Facebook gurubumuz vardı birkaç bin kişilik ve bu grup ne yazık ki Facebook tarafından kapatıldı, sonrasında biz farklı bir platforma (Reddit) taşıdık gurubu ve orada bayağı büyük bir topluluğa ulaştık ancak Reddit moderatörleri gurubu kapanmaktan beter hale getirdiler. Ayrıca bazı platformlarda nedenini sormadan ör. Yasaklı bir şey söylense hemen ban atılıyor ben buna bir dur demek istiyorum bizim Türkler olarak bu sitelere/ağlara alternatif kendi platformumuza ihtiyacımız var ve bu gayet yapılabilir bir şey örnek olarak Rusların her şeye alternatifleri var (ok.ru, Vk vs.) Adamlar internet ağlarını tamamen dışarı kapatmayı bile düşündüler tabii ben tamamen dışa kapnalım istemiyorum bu saçma olur ama üzerimizdeki baskıyı azaltabilmemiz için kendi platformlarımıza ihtiyacımız var ve bu konuda atılım yapmak istiyorum bu konuda bilgisi olan kişilerle de beraber yapmak istiyorum bunu C ve HTML bilen biri varsa eğer bana yardımcı olsun ben uzun zamandır C ve HTML bakmadım unuttum ama 1 ayda kolayca tekrar kullanabilir hale gelebilirim bana yardım edecek insanlar var ise bana ulaşsın. Üzgünüm biraz karışık anlattım kusura bakmayın.
Discord: Nyaan_Neko#7127
Discord: Nyaan_Neko#7127
Son düzenleyen: Moderatör: