BriefsHyper Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 521 Çözümler 1 16 Mayıs 2021 #11 İnstagramı bu sene la casa de papel gönderilerine bakmak için açtım açtığıma pişman oldum feci bağımlılık yapıyor sonradan redditi keşfettim hem redditte çoğunlukla bir postu 1 kere görüyorsunuz.
İnstagramı bu sene la casa de papel gönderilerine bakmak için açtım açtığıma pişman oldum feci bağımlılık yapıyor sonradan redditi keşfettim hem redditte çoğunlukla bir postu 1 kere görüyorsunuz.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 16 Mayıs 2021 #12 GoodLife06 dedi: Hocam ben başlıkta parantez içinde Instagram vb yazmıştım moderatör onu silmiş benim bahsettiğim Facebook Instagram gibi platformlar Genişletmek için tıkla... Zaten Technopat Sosyal bırakılmaz
GoodLife06 dedi: Hocam ben başlıkta parantez içinde Instagram vb yazmıştım moderatör onu silmiş benim bahsettiğim Facebook Instagram gibi platformlar Genişletmek için tıkla... Zaten Technopat Sosyal bırakılmaz
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 16 Mayıs 2021 #13 Arıcan dedi: Hocam sosyal medyayı bıraktıysanız neden hala Technopat Sosyal'desiniz? Genişletmek için tıkla... Çünkü buranın sabit bir kuralları ve kitlesi var. Kitle büyük olduğunda yönetim kötü olur. Türkiye'nin en eski forumlarından birinde var bu olay.
Arıcan dedi: Hocam sosyal medyayı bıraktıysanız neden hala Technopat Sosyal'desiniz? Genişletmek için tıkla... Çünkü buranın sabit bir kuralları ve kitlesi var. Kitle büyük olduğunda yönetim kötü olur. Türkiye'nin en eski forumlarından birinde var bu olay.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Mayıs 2021 #14 Hesabım bile yok.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 16 Mayıs 2021 #15 amazing fako dedi: Çünkü buranın sabit bir kuralları ve kitlesi var. Kitle büyük olduğunda yönetim kötü olur. Türkiye'nin en eski forumlarından birinde var bu olay. Genişletmek için tıkla... Hocam o forumu bütün Türkiye biliyor
amazing fako dedi: Çünkü buranın sabit bir kuralları ve kitlesi var. Kitle büyük olduğunda yönetim kötü olur. Türkiye'nin en eski forumlarından birinde var bu olay. Genişletmek için tıkla... Hocam o forumu bütün Türkiye biliyor
amazing fako Picopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 444 Çözümler 2 Yer Yollarda... 16 Mayıs 2021 #16 Arıcan dedi: Hocam o forumu bütün Türkiye biliyor Genişletmek için tıkla... Bkz: Mesut Çevik.
GoodLife06 Femtopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 5 16 Mayıs 2021 #17 Arıcan dedi: Zaten Technopat Sosyal bırakılmaz Genişletmek için tıkla... aynen öyle bende yeni başladım bakalım
Arıcan dedi: Zaten Technopat Sosyal bırakılmaz Genişletmek için tıkla... aynen öyle bende yeni başladım bakalım
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 16 Mayıs 2021 #18 Hiç sosyal medya kullanmadım ve ihtiyacım olmadığı sürece kullanmam da.
GoodLife06 Femtopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 5 16 Mayıs 2021 #19 SSDKullaniyorum dedi: Hiç sosyal medya kullanmadım ve ihtiyacım olmadığı sürece kullanmam da. Genişletmek için tıkla... dünyanın en boş işi dostum
SSDKullaniyorum dedi: Hiç sosyal medya kullanmadım ve ihtiyacım olmadığı sürece kullanmam da. Genişletmek için tıkla... dünyanın en boş işi dostum
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 16 Mayıs 2021 #20 GoodLife06 dedi: Dünyanın en boş işi dostum Genişletmek için tıkla... Hocam anca Discord kullanırım oda okul arkadaşım için bazen de YouTube'ye girerim Technopat'ı izlerim o kadar kullanıyorum sosyal medyayı.
GoodLife06 dedi: Dünyanın en boş işi dostum Genişletmek için tıkla... Hocam anca Discord kullanırım oda okul arkadaşım için bazen de YouTube'ye girerim Technopat'ı izlerim o kadar kullanıyorum sosyal medyayı.