Sosyal üyeleri çözüm olduğu halde çözüm olarak işaretlemiyor

Efe Kaplan

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Hırsız
Technopat Sosyal'i çok seviyorum ama çözümlük mesajlarıma ve mesajlara çözüm olarak işaretlemiyorlar. arkadaşlar yapmayın şöyle şeyler o kadar vaktimi veriyorum bende bir şeyler öğrenip yapayım, yardımcı olayım diye ama siz çözüm olarak işaretlemiyorsunuz. Yaklaşık 150 mesajım var 30 tanesi çözümdür ya da bildiğimdir ve 0 çözüm olmaz böyle bir şey 2 dakikanızı bile almıyor zaten çok kullanışlı bir sosyal hızlı ve güvenilir insanları soğutmayın.

Sizden isteğim yararlı ve çözümlük mesajları 5 saniye içerisinde rapordan çözüm olarak işaretleyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcıların geri dönüş yapması gerekiyor çözüm olarak işaretlenmesi için maalesef.

Kullanıcının geri dönüş yaparsa ve sorununu çözdüyse o zaman mesajınızı raporlayıp çözüm talebinde bulunabilirsiniz.

Tek üyeler değil ki.
Mesajım çözüm ama canım moderatorum konu sahibine verdi.

Technopat Sosyal'i çok seviyorum ama çözümlük mesajlarıma ve mesajlara çözüm olarak işaretlemiyorlar. arkadaşlar yapmayın şöyle şeyler o kadar vaktimi veriyorum bende bir şeyler öğrenip yapayım, yardımcı olayım diye ama siz çözüm olarak işaretlemiyorsunuz. Yaklaşık 150 mesajım var 30 tanesi çözümdür ya da bildiğimdir ve 0 çözüm olmaz böyle bir şey 2 dakikanızı bile almıyor zaten çok kullanışlı bir sosyal hızlı ve güvenilir insanları soğutmayın.

Sizden isteğim yararlı ve çözümlük mesajları 5 saniye içerisinde rapordan çözüm olarak işaretleyiniz.

Hocam çözüm olarak işaretlenmesi için mi yardım ediyorsunuz acaba? Sosyal böyle bir platform, hiçbir karşılık beklemeden insanlara yardım etmeniz lazım.

@Cingöz Recai konuya yorum yazmamışsın ki ek olarak çözümü alan da bir üye.

Bildiğim kadarıyla eğer ki tartışma olarak değil soru olarak açılırsa bir süre sonra moderatörler çözüm olarak işaretliyor. Yani bende öyle yapmışlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı