2019 Eylül ayı;
Elektrik: 80
Su: 40
İnternet: 86
Doğal gaz: yok
Evde 4 kişiyiz, su ilk defa ucuz geldi vay be. Doğal gaz yok çünkü Mersin'in hava şartlarına göre kışın üşümezsiniz. En soğuk olduğunda bile +3 oluyor. Soba ve Doğal gazı kullananları anlamıyorum nasıl bu derecede kullanıyorsunuz ya. Sırf masraf.
Varsada çoğu kullanılmıyordur ya da seyrek kullanılıyordur. Haftada bir elektrik süpürgesi, çamaşır makinesi bulaşık makinesi açınca 90 civarı geliyor komşuya, çok az diye imreniyorum. 150-200'ü buluyor benim. Evde TV hiç açılmıyor, kettle yok. Ama klima, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, ütü falan yetiyor.
Diğer evimde apartmanın elektriği benim üstüme. Apartman otomatiği aydınlatması 6 katlı binada, her katta iki daire ve tek ışıklandırma var, 50 küsür geliyor Asansörün faturası ayrı.