Sosyal üyelerinin garipliği

@Kaiselk son bir şey söylemek istiyorum, sonra da cümlemi noktalayacağım: Hayat kısa olduğu gibi sürekli depresif modda ve bir şeyleri kafaya takarak hayat geçmez. Hayattan zevk almaya çalışın ve forumdaki yorumları, ifadeleri de fazla ciddiye almamanızı tavsiye ederim. Bir şeyler öğrenmeye çalışın, eksikliklerinizi kapatın ve yapılan anlamsız, saçma yorumları da cidden bu kadar umursamayın, gerek yok. Bir süre sonra ister istemez takıntı hâline getirirsiniz. Rapor edip geçin, rapor edince gerekli işlemler zaten yapılıyor. Göz ardı edilebilmesi mümkün değil. Sevgilerle İyi geceler.

Doktora gitmek kolay mı? Sabah kalkıyorsun, dolmuş gelecek, sonra binecen, hastaneye gidecen, orada daha sıra bekleyeceksin, eczaneye gidip ilaç alacaksın, sonra tekrar eve gideceksin falan çok uzun. Bugün hasteneye gittim çöktüm, o kadar yoruldum ki Turbox bilgisayardan daha yavaşım.

Bu konuyu mantıklı mı buluyorsunuz bir de herkese görmezden gelme linki atıyorsunuz. %90'ı troll konuların. (bana atmayın görmezden gelme linki)

Anlamadım hocam benim yaşadığım bu sağlık sorununa trol mu dediniz? Ben sadece yardım almak istedim çok kötü bir durumdayım her hafta hastanede tahlil veriyorum yaşım daha 14 doğum günümde bile hastane gittim neden böyle bir cevap verdiniz hiç anlamıyorum eğer böyle bir şeyi daha önce yaşamadıysan açtığım konuya bir şey yazmasın ama gidip mesaja komik GIF atıyorsun bu da kırıyor beni amacım yardım alabilmek ve eski günlerime dönmem.

Amacım sadece yardım almak dı beni savunan Technopat üyelerine sonsuz teşekkür ederim

Son düzenleme:
Bunlar bazısına komik gelebiliyor ama beğenmedim atmak..?
Neyi beğenmediklerini anlamadım. Herhalde beğenmedim atan kesimin dışkısı erkek parfümü kokuyor.

Bazısı gerçekten öyle bir konu açıyor ki "bacağım koptu ne yapmalıyım?"
Böyle birisine "Doktora git" demekten başka ne yapabilirsin?
Ama örneğin kakası sarı olan kişi, "Doktora gitmeme gerek var mı? Kaygılanmalı mıyım, kötü bir şey mi?" düşüncesiyle açıyor konuyu.
Ne yani? Zırt pırt doktora gitmezsin. Elini kağıt kesse hemen doktora mı gideceksin, Technopat'a konu mu açacaksın? Technopat'a konu açacaksın.

Son düzenleme:
İlk olarak konu mide bulandırıcı, ikinci olarak dışkının parfüm kokmasınımı bekliyorsun

Burada doktor da olsa uzaktan her hastalığı şıp diye tedavi edemez. Eninde sonunda o da doktora gitmen gerekiyor diyecektir. Ha, belki ufak tefek hastalıklarda önerilerde bulunabilir ancak hasta eninde sonunda tıpa yönelmelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…