Sosyal üyelerinin garipliği

Haha ya da begenmedim attiklarinda ne oluyor?

Mesela bir soru sorulmuş ve soru az buçuk mantıklı, insanlar da cevap vermiş. Ama Sosyal'de kendini komik sanan ya da ilgi çekmeye çalışan bazı elemanlar atabiliyor. Konuyu ciddiye almadıklarını bağıra bağıra söylüyorlar aslında.

@LEGENDEGOİST kardeşim, her şeyin bu kadar kafaya takılmasına gerçekten gerek yok ya :D Buradaki adamları muhtemelen hayatınız boyunca hiçbir zaman görmeyeceksiniz. Hayatınız boyunca hiçbir zaman görmeyeceğiniz bir adamı kafaya takmanıza da gerek yok. Gerçi görseniz de kafaya takmayın, her türden insan çeşidi var ve her ağızdan farklı bir laf çıkar. Kendiniz nasılsanız o şekilde davranın. Hayat kısa, yarın belki de yokuz...

@LEGENDEGOİST kardeşim, her şeyin bu kadar kafaya takılmasına gerçekten gerek yok ya :D Buradaki adamları muhtemelen hayatınız boyunca hiçbir zaman görmeyeceksiniz. Hayatınız boyunca hiçbir zaman görmeyeceğiniz bir adamı kafaya takmanıza da gerek yok. Gerçi görseniz de kafaya takmayın, her türden insan çeşidi var ve her ağızdan farklı bir laf çıkar. Kendiniz nasılsanız o şekilde davranın. Hayat kısa, yarın belki de yokuz...
Hocam bir yönden haklısınız ama haksız adama da haksızsın demezsek, biz sessiz kalırsak bir süre sonra bulundukları ortamın çivisini çıkarıyorlar.

@Kaiselk yanlış anlamayın, hakkınızı her zaman için savunun. Tepkinizi gösterin de bu durumu takıntı hâline getirmeyin. Demek istediğim bu ve konudan anladığım kadarıyla da tepki gösterilen şey forumdaki konulara yazılan bazı gereksiz mesajlar. Rapor eder geçerim, uğraşmam şahsen. Bir de forumdaki ifadelere tepki gösterilmiş, başkalarının ne düşündüğü beni ilgilendirmediği için doğal olarak bıraktıkları ifadeyi de umursamam.

@Kaiselk yanlış anlamayın, hakkınızı her zaman için savunun. Tepkinizi gösterin de bu durumu takıntı hâline getirmeyin. Demek istediğim bu ve konudan anladığım kadarıyla da tepki gösterilen şey forumdaki konulara yazılan bazı gereksiz mesajlar. Rapor eder geçerim, uğraşmam şahsen.

Ha öyle diyorsanız tabii öyle hocam. Babamın bununla ilgili bir anısı var zamanında Giresun'da biraz aksak bir yerde tuvalete gitmek zorunda kalmış tuvaletten çıkınca da iyice zorlanmış yani sonra kapıdaki görevliye demiş ki şu tuvalete biraz düzgün bakın, sonra görevli dönüp babama "Kardeşim sırtına alıp götürecek değilsin ya işini hallet çık" demiş.

Hocam ağzınızdan bal damlıyor valla bu bilince sahip olmak çok güzel hayattan zevk almaya çalışıyorsunuz. Doğru diyorsunuz artık bu konuyla ilgilenmiyorum hocam size hayranlığım arttı.

Konu örneği verebilir misiniz?
Olması gereken konu örneği vereyim.
Bir de olanı anlatayım:
Arkadaşlar iş için kan testi yaptırdım da doktor neyim var neyim yok hiçbir şey söylemedi öylece saldı beni. Değerlere bakabilir misiniz? Anormal bir şey var mı? Sorun çıkartır mı iş yerinde?
Kardeş sen burayı hastane mi sandın? Doktor çıkmaz bu forumdan. Hadi yallah.
Bak, burada 200 bin üyeyiz. Toplasan 10'umuz doktordur.

Sosyal'in araması çalışmıyor. Çalıssa link verirdim :)

@Kaiselk beni anlayabilmenize sevindim. Bazıları bu durumu gerçekten takıntı hâline getiriyor. İşte bir ifade atılıyor ve sonra da "hocam, neden beğenmeme ya da gülme ifadesi attınız?" tarzında yorumda soruluyor. Bu tarz şeylere ne gerek var? :D Sonra da o yorum rapor edilince de muhtemelen gereksiz mesaj cezası alıyorlar. İfadeyi kafaya takması yetmiyormuş gibi bir de forumdan cezalandırılıyor. Gerçekten, buna gerek var mı?

@Kaiselk beni anlayabilmenize sevindim. Bazıları bu durumu gerçekten takıntı hâline getiriyor. İşte bir ifade atılıyor ve sonra da "hocam, neden beğenmeme ya da gülme ifadesi attınız?" tarzında yorumda soruluyor. Bu tarz şeylere ne gerek var? :D Sonra da o yorum rapor edilince de muhtemelen gereksiz mesaj cezası alıyorlar. İfadeyi kafaya takması yetmiyormuş gibi bir de forumdan cezalandırılıyor. Gerçekten, buna gerek var mı?

Hocam kafaya takmakla yaşam süresi arasında ters orantı var resmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı