3. itirafım da gelsin, bu akşam gevezeliğim üstümde. Beni sinirlendiren üyeleri genellikle uygunsuz üsluptan dolayı banlatıyorum. Bunu nasıl yapıyorum? Ceza sınırlarında gezerek alttan alttan konuyu alevlendirip o kişinin öfkesine yenik düşmesini sağlıyorum. Yeri geliyor bunun için 5-6 mesaj kadar uğraştığım oluyor, sonra karşıdaki banlık bir neden çıkardığı anda ceza verdiriyorum. Sonucunda kendi tuzağına düşmüş oluyorlar.
@Jira Abartıyorsun, iç savaşa neden olmadım. Sızdım da aranızda anlaşmazlıkları çıkaran ben değildim ancak bir arkadaşınızı gaza getirip yönetime açık olarak müdahale etme nedeni vermesini sağlamış olabilirim.
Sorma. Devrimimize sızan ve bizi iç savaşa sürükleyerek sonumuzu getiren @Yararsız Üye ile konuşmamam gerekir ancak birlik içindekiler bana saygısızlık yapınca İtalya gibi hemen birlikten çıkıp kendime yeni ev bulabildim.
Hocam hiç aklıma gelmezdi bu tarz şeylerin olacağı. Kızlar tuvaletinin dedikodularından daha heyecanlı geldi bana. Çok garip. Kısa süreli şok geçirmedim değil.
Hocam hiç aklıma gelmezdi bu tarz şeylerin olacağı. Kızlar tuvaletinin dedikodularından daha heyecanlı geldi bana. Çok garip. Kısa süreli şok geçirmedim değil.
Adamlar biraz daha uğraşsa derin devlet kurup Sosyal'i iç savaşa sürükleyerek @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'ü tahtından indirecekmiş. Vay be biraz daha uzatsan roman yapıp satarsın, köşeyi dönersin.
Eric sonradan dahil oldu. Grup yöneticileri Selim (gerçekte görüşüyorum bu arada hala, maalesef bıraktı forumu) Nazım ve ben idik. Eric sonradan dahil oldu.
Şöyle bir politikamız vardı. Her üye olan sadakatliğini göstermek amacıyla yeni adamlar getiriyordu. Böylece kontrolsüzce büyüdük ve aramıza hainler sıçradı.
@White Chocolate Mocha Yok canım o kadar büyük bir hedefleri yoktu. O dönemki moderasyon kadrosuyla ilgili planlar vardı ancak ilk nesil Ryzen geldiğinde toplanıp Intel önerenleri de linç ediyorlardı arada. Gözümden kaçmadı.
Cidden son zamanlarda canım aşırı sıkılıyor, elimde hala iyi bir PC'de yok, tek yapabildiğim şey forumlarda insanlara yardım edebilmek. Diğer forumların ortamına da hiç alışamıyorum, çok samimiyet var diye samimiyetsiz bir ortama dönüşüyorlar.
Şöyle bir politikamız vardı. Her üye olan sadakatliğini göstermek amacıyla yeni adamlar getiriyordu. Böylece kontrolsüzce büyüdük ve aramıza hainler sıçradı.