Sosyal üyelerinin itirafları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3. itirafım da gelsin, bu akşam gevezeliğim üstümde. Beni sinirlendiren üyeleri genellikle uygunsuz üsluptan dolayı banlatıyorum. Bunu nasıl yapıyorum? Ceza sınırlarında gezerek alttan alttan konuyu alevlendirip o kişinin öfkesine yenik düşmesini sağlıyorum. Yeri geliyor bunun için 5-6 mesaj kadar uğraştığım oluyor, sonra karşıdaki banlık bir neden çıkardığı anda ceza verdiriyorum. Sonucunda kendi tuzağına düşmüş oluyorlar.

@Jira Abartıyorsun, iç savaşa neden olmadım. Sızdım da aranızda anlaşmazlıkları çıkaran ben değildim ancak bir arkadaşınızı gaza getirip yönetime açık olarak müdahale etme nedeni vermesini sağlamış olabilirim. 😈

@Yararsız Üye Senden iyice korkmaya başladım. 😶
Sorma. Devrimimize sızan ve bizi iç savaşa sürükleyerek sonumuzu getiren @Yararsız Üye ile konuşmamam gerekir ancak birlik içindekiler bana saygısızlık yapınca İtalya gibi hemen birlikten çıkıp kendime yeni ev bulabildim. :D
Hocam hiç aklıma gelmezdi bu tarz şeylerin olacağı. Kızlar tuvaletinin dedikodularından daha heyecanlı geldi bana. Çok garip. Kısa süreli şok geçirmedim değil.

@Yararsız Üye Senden iyice korkmaya başladım. 😶

Hocam hiç aklıma gelmezdi bu tarz şeylerin olacağı. Kızlar tuvaletinin dedikodularından daha heyecanlı geldi bana. Çok garip. Kısa süreli şok geçirmedim değil.
Temizlenmeden okuyoruz :D Sabaha doğru hiç bir mesaj kalmayacak gibi :(

Adamlar biraz daha uğraşsa derin devlet kurup Sosyal'i iç savaşa sürükleyerek @Recep Baltaş ve @Ali Güngör 'ü tahtından indirecekmiş. Vay be biraz daha uzatsan roman yapıp satarsın, köşeyi dönersin.

Bu hikayeden yeni bir Hayvan Çiftliği kitabı yazılır. :D

Bütün bunlar aynı zamanda Eric’in adam toplama girişiminin başarılı olduğu anlamına mı geliyor :)
Eric sonradan dahil oldu. Grup yöneticileri Selim (gerçekte görüşüyorum bu arada hala, maalesef bıraktı forumu) Nazım ve ben idik. Eric sonradan dahil oldu.

Şöyle bir politikamız vardı. Her üye olan sadakatliğini göstermek amacıyla yeni adamlar getiriyordu. Böylece kontrolsüzce büyüdük ve aramıza hainler sıçradı. :D

Böylece kontrolsüzce büyüdük ve aramıza hainler sıçradı. :D
Bakınız: Ben! 🤣

@White Chocolate Mocha Yok canım o kadar büyük bir hedefleri yoktu. O dönemki moderasyon kadrosuyla ilgili planlar vardı ancak ilk nesil Ryzen geldiğinde toplanıp Intel önerenleri de linç ediyorlardı arada. Gözümden kaçmadı. :D

Profil fotoğrafında jojo reference olmasından anlamış olmalıydım.
Patricknareff koydum anca. Aslında Doppio ama Diavolo'nun çok şekil baktığı bir fotoğraf vardı, onu koymam lazımdı.

@Samotne Ciasteczka

Cidden son zamanlarda canım aşırı sıkılıyor, elimde hala iyi bir PC'de yok, tek yapabildiğim şey forumlarda insanlara yardım edebilmek. Diğer forumların ortamına da hiç alışamıyorum, çok samimiyet var diye samimiyetsiz bir ortama dönüşüyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı