Sosyal üyelerinin itirafları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam siz kaç seviye Stalker'sınız? Saygı duydum.
Yıllardır forumdayım, aktif olmadığım dönemlerde bile eski yönetimdeki arkadaşlar ve başka arkadaşlar nedeniyle hep işlerin içinde yer aldım. Forumun Güzin Ablası benim, Jira ve Nazım'ların Discord grubu (grupları) daha ifşa olmamışken gruplarına kadar defalarca sızıp yönetime bilgi vermişliğim bile var. :D

Bağlantı ağı yetkili ve yetkili olmayanlarla epey geniş olunca her şeyden haberim oluyor aktif olmasam da.

Yıllardır forumdayım, aktif olmadığım dönemlerde bile eski yönetimdeki arkadaşlar ve başka arkadaşlar nedeniyle hep işlerin içinde yer aldım. Forumun Güzin Ablası benim, Jira ve Nazım'ların Discord grubu (grupları) daha ifşa olmamışken gruplarına kadar defalarca sızıp yönetime bilgi vermişliğim bile var. :D
O grubun kapanmasında sizin mi parmağınız vardı :>)

@Pokemon Ferhat Dini konuda dinlere karşı eleştiri yapmışsan yanında yer almışımdır. Emin misin seni terslediğime? :D
Toki binalarını seven bir arkadaş (isim vermemeliyim) az daha kavga çıkarıyordu. Ben de dini yaşayanlara nasıl bir etki ettiğini dine bakarak değil dini yaşayanlardan anlamalıyız, konu uzamasın falan demiştim. Bana oradan bir laf sokmuştunuz. Ya da Toki seven arkadaş benim üstüme atmıştı. Karışık olaylar. 😃

O grubun kapanmasında sizin mi parmağınız vardı? :trol:
Yok ama oradaki üyelerin açığa çıkmasında parmağım oldu. Açıkçası kendilerine yazık ettiler, çok faydalı işler yapabilecek sağlam bir grupken birkaç moderatöre ve yönetime karşı pozisyon alma yoluna gitmeyi tercih ettiler. İçlerinde daha sonradan tanıyıp sevdiklerim de oldu, yaptıklarının saçma olduğunun farkına varıp grupla yolunu ayıranlar da oldu. Keşke içlerinden moderatör çıkarıp birkaç moderatörün ipini çekmek ve birbirlerini beğeni yağmuruna tutmak için değil de konularda faydalı şeyler yapmak için toplanmış olsalardı... Üzücü.

Bağlantı ağı yetkili ve yetkili olmayanlarla epey geniş olunca her şeyden haberim oluyor aktif olmasam da.
Benim hakkımda ne biliyorsun @Yararsız Üye:) Nothing...
DC olayı grubu şey değil miydi, mod olmak için üye olan bir grup. Aman aman, kirli çamaşırlar ortaya çıkıyor. Anlat biraz daha @Yararsız Üye, biz yeni yetmeleri aydınlat.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı