Sosyal üyelerinin itirafları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu hikayeden yeni bir Hayvan Çiftliği kitabı yazılır. :D

Eric sonradan dahil oldu. Grup yöneticileri Selim (gerçekte görüşüyorum bu arada hala, maalesef bıraktı forumu) Nazım ve ben idik. Eric sonradan dahil oldu.

Şöyle bir politikamız vardı. Her üye olan sadakatliğini göstermek amacıyla yeni adamlar getiriyordu. Böylece kontrolsüzce büyüdük ve aramıza hainler sıçradı. :D
'Politika'dan sonra "Aha kilit nokta!" kesin birine bir şey olacak dedim. Tam bi' şerlok'um.

Patricknareff koydum anca. Aslında Doppio ama Diavolo'nun çok şekil baktığı bir fotoğraf vardı, onu koymam lazımdı.

@Samotne Ciasteczka

Cidden son zamanlarda canım aşırı sıkılıyor, elimde hala iyi bir PC'de yok, tek yapabildiğim şey forumlarda insanlara yardım edebilmek. Diğer forumların ortamına da hiç alışamıyorum, çok samimiyet var diye samimiyetsiz bir ortama dönüşüyorlar.
Keşke açıklamasaydınız ama, ban yiyeceksiniz büyük ihtimal.

Patricknareff koydum anca. Aslında Doppio ama Diavolo'nun çok şekil baktığı bir fotoğraf vardı, onu koymam lazımdı.

@Samotne Ciasteczka

Cidden son zamanlarda canım aşırı sıkılıyor, elimde hala iyi bir PC'de yok, tek yapabildiğim şey forumlarda insanlara yardım edebilmek. Diğer forumların ortamına da hiç alışamıyorum, çok samimiyet var diye samimiyetsiz bir ortama dönüşüyorlar.

Konudaki tek kayda değer itiraf olabilir ama kimsenin umrunda değil. :(

Bu hikayeden yeni bir Hayvan Çiftliği kitabı yazılır. :D

Eric sonradan dahil oldu. Grup yöneticileri Selim (gerçekte görüşüyorum bu arada hala, maalesef bıraktı forumu) Nazım ve ben idik. Eric sonradan dahil oldu.

Şöyle bir politikamız vardı. Her üye olan sadakatliğini göstermek amacıyla yeni adamlar getiriyordu. Böylece kontrolsüzce büyüdük ve aramıza hainler sıçradı. :D
Senin şu küçük oğlan bugün onla çok konuştuk. Eskiden beri forumu biliyor. Kaç moderatöre rapor attım ama cevap gelmedi. Benim 1 ay önceki konuyu biliyor.

@Jirameister

Böyle bir grup hazırlık aşamasında.

@Samotne Ciasteczka

Aynıyım. Sıkılıyorum, yapacak bir şey yok.

Bu arada Famous Persons Last Words.
Sen anladın demek istediğimi ;)

Arkadaşlar önce ihanet etmeyecek, bizden olduğuna emin olduğumuz 10 kişiyi topladık ve hatta bir ara iletişim için farklı çerez forumları kullandık. :D Buraya kadar yönetimden hiç kimsenin haberi yoktu ve işler çok titiz ilerliyordu.

Yakın zamanda Sosyal'de ucundan ucundan dedikodular çıkarttık ve milletin ilgisini çekerek madur olan üyeleri de yanımıza almaya başladık. En sonunda büyümeyle birlikte ego yükselince yönetici ekip her geleni biz çağırıp tehlikeye gireceğimize, her gelen 1 kişi getirmelidir politikasına geçti.

Böylece denetimler de aksayınca bittik, mahvolduk işte. Ama bak kendimizi nasıl koruyup yeni gelenleri deneme tahtası yapmışız. :D

Keşke açıklamasaydınız ama, ban yiyeceksiniz büyük ihtimal.
Maalesef o üst yönetime kalmış. Bu forum haricinde trollüğe başvurabilirim fakat böyle bir düzen içerisinde olan foruma asla trollük etmem. Okul olduğu için çok aktif olamıyorum, yoksa 600 mesaj gibi bir sayı ile insanlara yardımda bulunmuştum.

Bilgisayar başında fazla zaman geçirmekten duygularım yok oldu. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı