Merhaba, bu forumdaki kullanicilarin attığı linkler guvenilir midir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkurler cevabiniz icin.Moderasyon olarak elimizden geldiği kadarıyla linkleri kontrol ediyoruz. Şüpheli olan linkleri rapor sistemiyle raporladığınız sürece gerekli işlemler sağlanıyor.
Birisi hesap makinesi programı yazıyorum olmuş mu deyip dosya atmıştı. Sonra virustotalde virus çıktı. Sonra kaynak kodlarını incelediler. System32 silen bir virüsmüş. Sonra hemen link kalktı raporla. Fakat moderatör silene kadar çoktan birisi kapmıştır virüsü. O yüzden dikkatli olunmalı. Ne olur ne olmaz.Merhaba, bu forumdaki kullanicilarin attığı linkler guvenilir midir?
Merhaba, bu forumdaki kullanicilarin attığı linkler guvenilir midir?
Yeni açılmış olan konuların linklerini hemen açmayın 2-3 kişi yazsın sonra kullanın ben hep öyle yapıyorum yani.
Bu yöntemi herkes kullanırsa yazan olmaz ama, herkes birbirinin yazmasını bekler.![]()
Hocam o zaman zorunlu VirusTotal sonucu atma olsun bence çok iyi olur hem forum için hem de dosyayı atan kişiye de saçma sorular sorulmaz.
Bence mantıklı değil, konu sahibi kendisi bakmalı, insanlara güven olmaz.
Gidip Microsoft'un sitesinin VirusTotal sonucunu mu atacak insanlar mantıklı değil, bilinmedik site de bilinmiyor diye sakıncalı olacak diye bir şey de yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.