O halde doğrudan "Argo kullanmak yasaktır" yazın ki insanlar doğrudan ne yapacağını bilsin. Forumun l*n kelimesinin kullanılamayacağı kasıntılıkta olduğunu belirtmelisiniz ki insanlar ona göre yazışsın. Burası sokak değil ama devlet daireside değil bilgisayar başına oturmadan takım elbise giyme kuralı gelecek diye odamda takım elbisemi hazır tutuyorum. Kimsenin anasına bacısına sövmedim, kalbini kırmadım. Sadece vurgulayarak olayı biraz daha abartı hale getirdim. Mizahın içerisinde argo vardır. Burayı sadece teknik destek için kullanan kesimden olmaktansa insanlar ile sohbet eden, bu forumda pek mümkün olmasada aşırıya kaçmadan rahat olabileceğim bir insan olmayı tercih ediyorum. Bu kadar katı kurallar ile samimi bir sosyal ortamından çok özel bir şirketten yardım alıyormuşum gibi hissediyorum. Kurallar düzenlenmeli, hakkımın yendiğini düşünüyorum.
O halde "Mizah ve Eğlence" adında bir konu olmamalı çünkü mizahın içerisinde küfür vardır. İçinde küfür olmayan mizah dergisine bile rastlamadım. Kaldı ki birde dediğim tek kelime "l*n"