Bitcoin düştü fırsat bu fırsat şimdi alın 1 yıla 40'a katlar(!)Eki Görüntüle 1419662
2 adeti daha yeni yedim. Ne güzel 2-3 aydır hiç uyarı almıyordum. "Yatırım Tavsiyesine Giriyor" diye uyarı yemişim, ilk defa böyle bir uyarı görüyorum![]()
Bitcoin düştü fırsat bu fırsat şimdi alın 1 yıla 40'a katlar(!)Eki Görüntüle 1419662
2 adeti daha yeni yedim. Ne güzel 2-3 aydır hiç uyarı almıyordum. "Yatırım Tavsiyesine Giriyor" diye uyarı yemişim, ilk defa böyle bir uyarı görüyorum![]()
Biliyorum. RTE'nin Faiz hakkında yaptığı açıklamayı gösterip "yıl sonu 40'ı görür" benzerinden mesaj yazmıştım. Hiç beklemiyordum.@377660 yatirim tavsiyesi vermek yasal sucmus hocam.
Hocam sizin bir ara 2. hesabınız yok muydu? O hesap kapatıldığı için mi çoklu üyelikten ban yemediniz?
Ya da ben mi yanlış hatırlıyorum?
Eski hesabımla bu hesabımı birleştirme
Merhabalar, geçen senenin mart ayında eski Facebook hesabımı dondurup yeni bir Facebook açmıştım. Eski Facebook hesabımla oluşturduğum Technopat hesabına eski Facebook hesabımı dondurunca nasıl giriş yapacağımı bilemediğim için yeni Facebook hesabımla bu Technopat Sosyal hesabını açmıştım...www.technopat.net
3810. üye olduğum da belli oluyor bu vesileyle.
55 uyarı ne ya, nasıl almayı başardınız?
Korktum bir an sıfır uyarım var diye hava atarken az daha uyarı yiyordum.
Eki Görüntüle 1419679
Katılıyorum.Bende büyük ihtimalle 392400. üye falanım. Harun Nas hesabını görebiliyorsanız söyleyin hocam
Sırf uyarı almayın diye yapılmış bir jest olabilir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.