- Makaleler
- 1
(Yazım yanlışı olan mesajı alıntılama) En saçma uyarı budur bence. Ben ne biliyim adam doğru mu yazmış yanlış mı.
Ama hocam ben ikinci uyarıyı yedim. "GeReKsİz MeSaJlAr":34 oldu![]()
2 yıldır almayan var hocam.
Bakın bu.
Hocam dikkat edin moderasyon ekibiyle olan kişisel mesajları paylaşmışsınız. Ben olsam bir uyarı daha verirdim, özel hayatın gizliğinin ihlalinden dolayı.Ama hocam ben ikinci uyarıyı yedim. "GeReKsİz MeSaJlAr":Eki Görüntüle 1420389
Bakın bu.
Bir sorun olmaz özel bir mesaj sayılmaz ama yine de teşekkürler hocam.Hocam dikkat edin moderasyon ekibiyle olan kişisel mesajları paylaşmışsınız. Ben olsam bir uyarı daha verirdim, özel hayatın gizliğinin ihlalinden dolayı.
Dün benimle dalga geçiyordunuz? Faşistlik ucu size dokunana kadar savunulabilen bir şey işteAma hocam ben ikinci uyarıyı yedim. "GeReKsİz MeSaJlAr":Eki Görüntüle 1420389
Bakın bu.
Bence mesajında aldığı cezadan memnun olmama izlenimi vermiş.Hocam dikkat edin moderasyon ekibiyle olan kişisel mesajları paylaşmışsınız. Ben olsam bir uyarı daha verirdim, özel hayatın gizliğinin ihlalinden dolayı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.