Sosyal'de 1 haftalık mesajım 2 gün önce yazılmış gibi gözüküyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CHRİS W4LKER

Decapat
Evet arkadaşlar ben geçen hafta cumartesi günü 1 haftalık ban yemiştim. Banlı iken bile Technopat da konuşamasam da konulara bakıyordum. 2 gün önce çok değişik bir şey dikkatimi çekti. 1 hafta önce yazdığım mesaj 2 dakika önce atılmış olarak gözüküyordu. Yani şimdi ki zamana göre 2 gün önce. Konu da bu:Rehber: Bilgisayar zararına olan işlemler

1650728661092.png

Bu mesajın üstün de yazdığım diğer mesaj doğru tarih de gözüküyor ama, "anladım görmemişim ben o detayı" yazan mesajım 2 gün önce atılmış olarak gözüküyor. Neden böyle olmuş olabilir? Banlı iken nasıl mesaj yazabilirim ki?

Dediğim gibi banlı olduğum için konu açamadım. Yoksa 2 gün önce açacaktım. Banım daha yeni açıldı. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu sahibi "öne çıkar" butonunu kullandığı zaman konuya yazılan son mesaj yeni yazılmış olarak gözükür. Sizin mesajınız yazıldıktan bir süre sonra konu sahibi öne çıkarmıştır.

Konu sahibi "öne çıkar" butonunu kullandığı zaman konuya yazılan son mesaj yeni yazılmış olarak gözükür. Sizin mesajınız yazıldıktan bir süre sonra konu sahibi öne çıkarmıştır.
Anladım sıkıntı yok o halde. Konu kilitlenebilir. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı