Technopat Sosyal'de 1000. Mesajım!

Kendimi durduramıyorum. Technopat bağımlılık yaptı. Technopat'tan çıkıyorum canım sıkılıyor tekrar Technopat'a giriyorum.
Bu forumu diğer forumlardan ayırt eden en güzel özellikleri kullanışlı XenForo yazılımı kullanılması, Türkçe'ye olan saygı, ilgi çekecek mesajların bulunması ve mizaha izin verilmesi.

Ben bazen yaptığım çalışmalardan başım ağrıyınca CS:GO'ya girip daha da kanser olmak yerine buraya girip insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum yada mizah yapıyorum. Daha iyi kafam dağılıyor.

@bilinçli pars'ya gelsin. :D
su-uyur-troll-uyumaz-1514823135.jpg

Mesaj sayım umarım 10.000 olur fakat beğeni sayım aynı şekilde kalır.

Bu arada beğeni sayınızın 5000 olması dileğiyle iyi forumlar.

Ben Kaspersky adamdır gerisi patatestir isimli hesap açmak istiyorum.
Hatta isim değiştirme vakti geldiğinde ismimi bu yapayım.
Windows Defender Kullanıcısı tarafımca tescillendi. Kimse çökmesin. :D

Technopat Sosyal'de 1.000. Mesajım hayırlı uğurlu olsun!
İyisiyle kötüsüyle, konusuyla mesajıyla, bilgiyle eğlenceyle, espirisiyle gülmesiyle, gündüzüyle gecesiyle...
1 ile başladım, 10 oldu. 10-10 20 oldu. 20 Olan 25, 25 olan 50 oldu. 50 Olan 100 oldu. 100 olana 1 tane daha 0 eklendi 1000 oldu! Tabii dile pardon klavyeye kolay! Klavyede belirtmek bir tanecik "0" eklemekle bitse de gerçekte öyle olmuyor. 100 olanı 1000 yapmak için üstüne 10 kat mesaj eklemeniz gerekiyor. :D
100.Mesaj'a Özel - Technopat Sosyal Deneyimleriniz - Technopat Sosyal Daha geçen gün 100. Mesajı kutluyorduk. Ne çabuk 1000 oldu? Zaman ne kadar da çabuk geçiyor ya, değil mi? :)

Hayırlı olsun 10.000' i görmek dilegiyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı