Simuzer Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 17 13 Temmuz 2020 #61 Belki sosyal yoktu o zamanlar ama benim maceramız 99'lu yıllarda başladı.. Bülent Boz's Homepage - Web Design, Graphics BBoz-Sitebuilder & Web Design-Graphics (Author: Bülent Boz bboz@bir.net.tr) web.archive.org
Belki sosyal yoktu o zamanlar ama benim maceramız 99'lu yıllarda başladı.. Bülent Boz's Homepage - Web Design, Graphics BBoz-Sitebuilder & Web Design-Graphics (Author: Bülent Boz bboz@bir.net.tr) web.archive.org
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 13 Temmuz 2020 #62 13314 dedi: Ben daha eski kuşağım sana göre Genişletmek için tıkla... Evet sizi Evlad-ı Osmanlı kullanıcı adıyla tanıyorum. Eski üyeleri farklı isimlerle görüp yeni üye sanmak garip oluyor zira bunca zamandır forumda denk gelmediğim hiçbir eski üye yok sanırım. Son düzenleme: 13 Temmuz 2020
13314 dedi: Ben daha eski kuşağım sana göre Genişletmek için tıkla... Evet sizi Evlad-ı Osmanlı kullanıcı adıyla tanıyorum. Eski üyeleri farklı isimlerle görüp yeni üye sanmak garip oluyor zira bunca zamandır forumda denk gelmediğim hiçbir eski üye yok sanırım.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 16 Temmuz 2020 #63 Simuzer dedi: Belki sosyal yoktu o zamanlar ama benim maceramız 99'lu yıllarda başladı.. Bülent Boz's Homepage - Web Design, Graphics BBoz-Sitebuilder & Web Design-Graphics (Author: Bülent Boz bboz@bir.net.tr) web.archive.org Genişletmek için tıkla... Burası nedir efendim? Bilmiyorum da. Herkese teşekkür ederim, gelecek arkadaşlara da ileride teşekkür edeceğim
Simuzer dedi: Belki sosyal yoktu o zamanlar ama benim maceramız 99'lu yıllarda başladı.. Bülent Boz's Homepage - Web Design, Graphics BBoz-Sitebuilder & Web Design-Graphics (Author: Bülent Boz bboz@bir.net.tr) web.archive.org Genişletmek için tıkla... Burası nedir efendim? Bilmiyorum da. Herkese teşekkür ederim, gelecek arkadaşlara da ileride teşekkür edeceğim
rootz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 2.056 Makaleler 4 Çözümler 10 Yer Hatay/İskenderun 16 Temmuz 2020 #64 Nice senelere.