Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...
SevdiÄiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaÅlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaÅın.
Ben link atınca site açıklaması yazmıyor, sadece başlık görünüyor. Technopat Sosyal gibi. Ama çoğu yerde açıklamalı atıldığını görüyorum, bunu nasıl yapabilirim?
Ben link atınca site açıklaması yazmıyor, sadece başlık görünüyor. Technopat Sosyal gibi. Ama çoğu yerde açıklamalı atıldığını görüyorum, bunu nasıl yapabilirim?
Bekijk je favoriete video's, luister naar de muziek die je leuk vindt, upload originele content en deel alles met vrienden, familie en anderen op YouTube.
Bekijk je favoriete video's, luister naar de muziek die je leuk vindt, upload originele content en deel alles met vrienden, familie en anderen op YouTube.
Bu Türkçe yama paketi, Shadow of the Tomb Raider isimli aksiyon ve macera temalı oyun ve ek paketleri için Türkçe dil dosyalarını içerir. Yama kurulumundan