Sosyal'de açılan çok basit sorular

tacohub

Kilopat
Yer
İzmir
Kimine göre çok zor olan bir konu olabiliyor driver güncellemek falan. O konuda hiçbir itirazım yok ama hiç Google araması yapmadan direkt olarak konu açılması pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Sizin fikirleriniz neler ?

Düşünmüyorum. Meşgul değilsem yardımcı olmaya çalışıyorum, forumun amacı da bu değil mi zaten? Zaman kaybı olarak görüyorsan cevap vermek zorunda değilsin konuya.

Kardes 2 secenek var:
1) Cevapla gec.
2) Sallama gec.

Kafaya takma yani, iyi gunune gelir cevaplarsin, sikkin gunune gelir "yine mi bu konu" dersin. Ama senin sikkin gunune geldigi zaman bile muhakkak birinin iyi gunune denk gelir ve o magdur arkadas bir cozume kavusur. Forumdur bu, boyle isler :)

Kardes 2 secenek var:
1) Cevapla gec.
2) Sallama gec.

Kafaya takma yani, iyi gunune gelir cevaplarsin, sikkin gunune gelir "yine mi bu konu" dersin. Ama senin sikkin gunune geldigi zaman bile muhakkak birinin iyi gunune denk gelir ve o magdur arkadas bir cozume kavusur. Forumdur bu, boyle isler :)
Hocam Sıkkın dediğiniz yeri yanlış okudum 2 Saattir ona gülüyorum. 😂

Aklıma sadece "OK" seçeneği olan bir uyarı mesajında "neye tıkliyim" diye soran bir arkadaşım geldi. Böyle tipler gerçekten beni de sinir ediyor ve gerek arkadaş gerekse akraba ortamında böyle tipler çok var başımda. Araştırmadan hiçbir zaman konu açmıyorum, açmam da.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı