Avatarımın bu kadar beğenildiğini bilmiyordum. 

Hoşgeldin.
Sosyal'e uzun süre sonra gelip bunu yazman iyi ironi oldu.Elbette![]()
Hoşgeldin.
Sosyal'e uzun süre sonra gelip bunu yazman iyi ironi oldu.Elbette![]()
Neden kendi resimlerini kullanmamayı tercih ediyor millet açıkçası anlamış değilim .
O da bir görüş. Lakin ben muhatap olduğum kişilerin karakterlerini görmek isterdim. En azından kimse kimsenin karşısına geçip te 'abilik' taslayamazdi [emoji4][emoji4]Anonim olmak güzeldir.
Burası sosyal medya değil kardeşim. Kimse ne fotoğrafını koymak zorunda ne ailesinin fotoğrafını koymak zorunda. Burayı da Facebook ortamı falan sanmayın.Neden kendi resimlerini kullanmamayı tercih ediyor millet açıkçası anlamış değilim .
Hocam tamam neden yukseldiniz? Sadece sormak istedim [emoji4]Burası sosyal medya değil kardeşim. Kimse ne fotoğrafını koymak zorunda ne ailesinin fotoğrafını koymak zorunda. Burayı da Facebook ortamı falan sanmayın.
O da bir görüş. Lakin ben muhatap olduğum kişilerin karakterlerini görmek isterdim. En azından kimse kimsenin karşısına geçip te 'abilik' taslayamazdi [emoji4][emoji4]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.