Sosyal'de en çok gördüğünüz konu başlıkları nedir?

Benim en çok dikkatimi çekenler "Discord'da özel bilgilerimi attı", "Yazılıma nasıl başlarım" ve "IP adresim ile bir şey yapabilir mi" içerikli konu başlıkları.
En çok gördüğüm konular genellikle düşük bütçeli Laptop önerileri, X-X bütçe arasında sistem önerileri oluyor, fakat gereksiz, sürekli aynı şeylerin yazıldığı konuları soracak olursanız bir kaç konu var.
  • Korsan oyunlar hakkında düşünceleriniz konuları: Tüm forum boyunca en az 200 kere açılmıştır diye düşünüyorum. Herkes hep aynı şeyleri yazıyor, insanlar birbirleriyle kavga ediyor vesaire vesaire.
  • Boyum uzar mı konuları: Bu konunun da en az 200-300 kere açıldığını düşünüyorum. Yaşım 8, boyum 3.46, boyum daha uzar mı? gibi neredeyse kimsenin adam akıllı cevap veremeyeceği bir konu. Çoğu kişi de merak ettiğinden değil, boyunun uzunluğuyla hava atmak istediğinden bu konuyu açıyor. Çünkü gördüğüm çoğu konuda konu sahibinin boyu zaten uzun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…