Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 3 3100
GIGABYTE A320M S2H
XPG Gammix D30 (2x8 16GB)
Sapphire Rx 470 Nitro O.C
Zalman ZM500-LXII
Selamlar arkadaşlar bildiğiniz üzere araştırmayı çok fazla sevmediğimiz için sürekli konu açıyoruz ve çok fazla kirlilik var bence, o yüzden sürekli sorulan soruları not aldım ve şimdi cevaplayacağım.
Eğer ki birisi bu sorulardan biri ile konu açarsa ona bu konuyu atın. Ve eksik bir şey görürseniz kendiniz düzgün bir şekilde yazın.
www.technopat.net
Aklıma gelen genellikle sürekli gördüğüm sorular bunlar eğer ki gözden kaçırdığımı düşündüğünüz bir şey var ise yazın.
Eğer ki birisi bu sorulardan biri ile konu açarsa ona bu konuyu atın. Ve eksik bir şey görürseniz kendiniz düzgün bir şekilde yazın.
Herkes aynı sorunu yaşayacak diye bir durum söz konusu değildir. Kullanıcıların yarısından fazlası hata alıyor bazısı almıyor deneyip kendiniz görmeniz lazım. Mesela ben çok az sıkıntı yaşıyorum ama bu sizde farklılık gösterebilir.
Papara firmasının ortak çalıştığı AGT kurye genellikle 1.5 hafta içinde kargoyu teslim eder benim kargom ise 6 ay içerisinde geldi. Merak etmeyin kartınız elinde sonunda elinize ulaşacaktır kıyamet kopsa bile yine de o kart geliyor. Adresinize gelmeseler bile yine de bir şekilde size ulaşıp bilgi veriyorlar.
Evet açılmalısın bugün olmazsa yarın aklına gelir diyemedim diye üzülürsün o yüzden git konuş hayır derse dünyaları başına yıkma kız mı yok memlekette?
Size hangisi daha kullanışlı,rahat,hızlı geliyorsa odur. Birisi Opera'yı sever öbürü sevmez o yüzden hepsini deneyin.
Rehber: Tarafsızca tüm ISS'ler
Değerli Technopat Üyeleri! Değerli hocalarım şimdiye kadar ki en ayrıntılı ve tarafsız İSS değerlendirmesi konusuna Hoşgeldiniz :). Her gün en az bir tane "İSS seçimi" "Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim" konularına denk geliyorsunuzdur. Ben görebileceğiniz en iyi ve en ayrıntılı...
Aklıma gelen genellikle sürekli gördüğüm sorular bunlar eğer ki gözden kaçırdığımı düşündüğünüz bir şey var ise yazın.