Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...
En çok güldüğüm konular genellikle epic konular oluyor. Bknz: Z Kuşağının boyu kısa komik değil ama tartışması güzel. Onun haricinde var bir kaç konu daha.
Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz gibi sorum açık ve net monitörü 2 yıldır düzenli olarak günlük bir kez monitörün ekranını yalıyorum ve peçeteyle ekranı temizliyorum bunun monitöre zararı nedir? Veya zararı var mıdır şu ana kadar sorun olmadı. Monitörü yaladıktan sonra corona bulaşabilir...
Arkadaşlar merhaba, bundan 2 hafta önce İstanbul'da gece saat 3 civarında, uyku tutmamıştı. Balkona hava almaya çıkmıştım. Balkona çıktığımda arkamı döndüğümde kafası yeşil renk olan, gözleri devasa bir surat gördüm ve kalbim hızlı atmaya başladı. Ve o sırada bayıldım sanırım. Uyandığımda...
Arkadaşlar merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi ban yemekten çok zevk alıyorum. Örneğin bir oyuna girdiğimde troll yapıp bana sövüyorlar bundan da zevk alıyorum ve troll yaptıktan sonra bana kalıcı ban atmalarından çok zevk alıyorum. Ardından banım açıldığı zaman yine aynısını yapıyorum ve yine...
Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...