Sosyal'de en sevdiğiniz üye

@R.B.D hocam yaşınız kaç merak ettim
Değerli hocam,

Merakınızı samimiyetle anlasam da uygun olmayan localarda ne yazık ki kişisel bilgilerimi paylaşma taraftarı değilim. ☝🏼

Anlayışınız için minnettarım.

Saygılarımla. 🌹
@R.B.D fakat her mesajının sonuna emoji koymasını garip görüyorum.
Hocam, yozlaşmış Türkçemizi yeşertmek adına elimden geldiğince doğru kalıpta ve hitap tarzında siz değerli forumdaşlarımıza metinler yazmak boynumun borcudur. 🙏🏼

Bu hususi olarak kaleme alınan metinleri pekiştirmek, vurgulamak ve daha da netleştirmek adına bir takım ifadeler kullanmaktan kaçınmamayı kendime uygun görmekteyim. 🙌🏼

Garip görebilirsiniz ancak inşallah rahatsız olmuyorsunuzdur? :)

Saygılarımla. 🌹

Değerli hocam,

Merakınızı samimiyetle anlasam da uygun olmayan localarda ne yazık ki kişisel bilgilerimi paylaşma taraftarı değilim. ☝🏼

Anlayışınız için minnettarım.

Saygılarımla. 🌹

Hocam, yozlaşmış Türkçemizi yeşertmek adına elimden geldiğince doğru kalıpta ve hitap tarzında siz değerli forumdaşlarımıza metinler yazmak boynumun borcudur. 🙏🏼

Bu hususi olarak kaleme alınan metinleri pekiştirmek, vurgulamak ve daha da netleştirmek adına bir takım ifadeler kullanmaktan kaçınmamayı kendime uygun görmekteyim. 🙌🏼

Garip görebilirsiniz ancak inşallah rahatsız olmuyorsunuzdur? :)

Saygılarımla. 🌹
Rahatsız olmuyorum günlük hayatta böyle konuşan birilerine denk gelmediğini için garip geldi keşke herkes böyle konuşsa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı