Sosyal'de FNAF sevenler var mıdır?

Makaleler
4
Yer
Hawkins
Daha fazla  
Meslek
#1 Hero
Ben şunu düşündüm ve her zamanki gibi tuvalette düşündüm :D forumda FNAF seven bir kitle var ve bu kişiler kendini bu konu altında belli ederse bir ortam kuralım. Örnek olarak FNAF üzerine konu açıldığı zaman onları etiketleyelim. FNAF'ı gerçekten içten seven kişiler utanmadan yazsın. Küçük bir ortam oluşturabiliriz belki.

Ben şunu düşündüm ve her zamanki gibi tuvalette düşündüm :D forumda FNAF seven bir kitle var ve bu kişiler kendini bu konu altında belli ederse bir ortam kuralım. Örnek olarak FNAF üzerine konu açıldığı zaman onları etiketleyelim. FNAF'ı gerçekten içten seven kişiler utanmadan yazsın. Küçük bir ortam oluşturabiliriz belki.

Bir aralar çok fena fan boyu idim ama şu aralar yüzüne bakmıyorum arkadaşlarla USB'ye FNAF yükleyip bilişim bilgisayarlarında oynardık gizlice güzel günlerdi.

-Aşırı fazla popülerdi 2017'de falan o dönemlerde kitaplarını okumuş biri olarak söylüyorum herkes oyunun hikayesi hakkında saçma sapan şeyler söylüyordu. Çoğunlukla FNAF hakkında bir sorunuz olursa etiketleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı