Sosyal'de hiç trajikomik bir anınız oldu mu?

Evet Sosyal'de bir trajikomik bir anım oldu o da şuydu:

Bu konunun altına bir trajikomik anımı yazdığım mesajımın silinip 1 saat engelleme cezası almamdı. Genç moderatör arkadaşımız güç zehirlenmesi yaşıyor. Ki çok doğal ülkemizin haline baktığımız zaman balık baştan kokar diyorum

Konu başlığı trajikomik bir anınız oldu mu? Cevabım ise trajikomik bir anım olduğuna dair bir yazı.

Arkadaşımız bunun konudan alakasız olduğunu iddia ediyor ve siliyor, olaylar gelişiyor

Doğru şeyleri yazınca gereksiz mesaj olarak görüyorlar. Korkmayacaksın yazacaksın inadına. İsterse 1 sene ban atsın.

Hocam bence yıldızlararası galaksiyi aşıp Voyager 1'i geçebilir. Hatta en uzaktaki insan yapımı nesne değil, en uzaktaki insan olacak.
Benim trajikomik anım ise şu:
Öldüğüne üzüldüğünüz ve anlam veremediğiniz karakterler

bu linkteki mesajımda güya spoiler vermişim. Kardeşim oyun neredeyse çıkalı 1 yıl olmuş ve etrafta zaten dolu spoiler niteliğinde oynanış videoları var. Ben 1 saatliğine banlandım bu yüzden. Hatta sinirden klavyeyi parçalayacaktım az kalsın. Sonra içimden 1 den 10'a kadar sayıp derin bir nefes aldım.

Evrenin sırrını yazdığım, bana yamuk yapan adamı roastladığım, gururumu koruduğum mesajı yolladığımda konunun kilitlendiğini görmek

X oyununu oynayacak mısınız diye konu açtım, reklam yaptığım düşünülüp uzun bir süre ceza almıştım. Kurallara aykırı olan neydi halen anlamaya çalışıyorum

Bir konu vardı. Sinir etmişti sosyal grubunu "Dragos alınır mı?" Bir konu vardı. Adama dedik alma. Sonra tekrar attı alma dedik. Sonra bir tane daha attı sinir etti. Bir de savunuyor ekran kartını değişip alırım diye. Cidden sinir oldum o konuya.

İlk girdiğim zamanlar sallamışım bütün parçaları cidden çok ahlaksız zamanlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…