Aşağıda refere ettiğim konu içerisinde başlayan tartışmada, küfür, hakaret vb. bir ifade içermeyen sadece benim argümanlarımın silinmesi ve konunun mesaj gönderimine kilitlenmesi ifade özgürlüğünü engellemiyor mu?
Moderatöre sorum, mesajlarımın silinmesi ve konunun kilitlenmesi konu dışına çıkılması veya tartışmanın başlamasıysa, neden karşı argüman sunan üyelerin mesajlarını silmiyorsunuz? Eğer Sosyal'de ifade özgürlüğü varsa ve bu bağlamda konumu yayınlayabilecekseniz bu soruma bir cevap bekliyorum. Aksi takdirde art niyetli olduğunuzu ve Sosyal'de artık ifade özgürlüğü olmadığına inanacağım.
www.technopat.net
Moderatöre sorum, mesajlarımın silinmesi ve konunun kilitlenmesi konu dışına çıkılması veya tartışmanın başlamasıysa, neden karşı argüman sunan üyelerin mesajlarını silmiyorsunuz? Eğer Sosyal'de ifade özgürlüğü varsa ve bu bağlamda konumu yayınlayabilecekseniz bu soruma bir cevap bekliyorum. Aksi takdirde art niyetli olduğunuzu ve Sosyal'de artık ifade özgürlüğü olmadığına inanacağım.
GTA 5 baştaki kızı silme
Nerdeyse daha yorumu paylaşmadım alevlenip haha atıyor bedevi arkadaş.Technopat'ın kitlesi ölmüş aglayanı yok Reis zaten bayağı aktif 2018 katılım 270 mesaj .