Sosyalde konu açmaya korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgili insanlarsınız bende elimden geldikçe sistem önerilerine cevap vererek yardım ediyorum ama şu son 2 gündür konu açmaya ve cevaplamaya korkuyorum nedeni ise tek hatamda 1 gün ceza almam elimden geldikçe Türkçeye özen gösteriyorum. Üslubuma dikkat ediyorum yok arkadaş yine ceza geliyor. :( Bu sefer 1 gün yanda sistem önerilerini gördükçe cevap veremiyorum içim gidiyor. Tamam kural olmazsa olmaz ama ağır değil mi sizce de tüm kurallar? Hemen ''beğenmiyorsan çek git'' diyecek arkadaşlar bu forum sitesi halka açıktır beni kovacak tek kişi Recep ve Ali abidir. Ben sadece içimden geleni yazdım. Teşekkürler.

Bilgili insanlarsınız, ben de elimden geldikçe sistem önerilerine cevap vererek yardım ediyorum. Ama şu son 2 gündür konu açmaya ve cevaplamaya korkuyorum. Nedeni ise; tek hatamda 1 gün ceza almam. Elimden geldikçe Türkçeye özen gösteriyorum, üslubuma dikkat ediyorum. Yok arkadaş yine ceza geliyor. :( Bu sefer 1 gün yanda sistem önerilerini gördükçe cevap veremiyorum, içim gidiyor.
Tamam kural olmazsa olmaz ama ağır değil mi sizce de tüm kurallar? Hemen ''beğenmiyorsan çek git'' diyecek arkadaşlar bu forum sitesi halka açıktır, beni kovacak tek kişi Recep ve Ali ağabeydir. Ben sadece içimden geleni yazdım. Teşekkürler.

Bir kendi yazınıza, bir de benim yazdığım yazıya bakın ve hatalarınızı kendiniz bulun.
Eksik olduğunuz konuda kendinizi geliştirin, düzeltin.

Sosyal'in öbür forumlar gibi çöpe dönmesini istemiyorsanız Türkçemize özen göstererek cevap yazmalısınız. Başka forumlara girdiğinizde saçma sapan kurulmuş bir sürü cümle göreceksiniz, ancak burada öyle bir sıkıntı yok. Bu Türkçe sadece benim, senin değil; bizim Türkçemiz! Sahip çıkalım ki Atamızın mirası başka nesillere aktarılsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı