Sosyal'de konunun profilde "yazılım" olarak gözükmesi için sahibi mi olmak gerekiyor?

Eren T.

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Umarım anlamışsınızdır. Yani ben az önce bir yazılım konusu oluşturdum, yazılım olarak işaretlendi ama profilimde "yazılımlar" kısmında gözükmüyor. Gözükmesi için o yazılıma sahip mi olmak gerekiyor? Benim "İşletim Sistemi Nasıl Yazılır?" adlı bir rehberim var ve bu profilimde makale olarak gözükmüyor. Gözükmesi için ne yapmalıyım?

Merhaba,

Profilinizde yazılım görünmesi için "İndir" sekmesinde yer alan sayfaya yazılım eklemeniz gerekiyor. Yani konuların ön eklerine eklenen "Yazılım" ibaresiyle yazılım ekleyemiyorsunuz.

Ayrıca bahsettiğiniz "İşletim sistemi nasıl yazılır?" adlı konunuza denk gelemedim. Rehber niteliği taşıyorsa ön ek ekleyerek makale olarak sayılmasını sağlayabiliriz. Rica etsem konunun altına bağlantısını bırakabilir misiniz?

Merhaba,

Profilinizde yazılım görünmesi için "İndir" sekmesinde yer alan sayfaya yazılım eklemeniz gerekiyor. Yani konuların ön eklerine eklenen "Yazılım" ibaresiyle yazılım ekleyemiyorsunuz.

Ayrıca bahsettiğiniz "İşletim sistemi nasıl yazılır?" adlı konunuza denk gelemedim. Rehber niteliği taşıyorsa ön ek ekleyerek makale olarak sayılmasını sağlayabiliriz. Rica etsem konunun altına bağlantısını bırakabilir misiniz?

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz ön ek muhabbetini anlayamadım. Sadece konu oluştururken konu başlığının üstünde bir ön ek girişi çıkıyor. Bahsettiğiniz ön ek o mudur? Ya da bu mu?:
1687369746689.png

"İşletim sistemi nasıl yazılır?" adlı konum: Rehber: Bir işletim sistemi nasıl geliştirilir?

İndir kısmına eklenmesi için ne yapmam lazım?

Bahsettiğimiz ön ek sizin de görselde gösterdiğiniz konu başlığının sol tarafında yer alan ön ek.

Bunun dışında, indir kısmına yazılım ekleyebilmeniz için yöneticilerden izin almanız gerekiyor. Onun dışında üyeler yazılım ekleyemezler.

Rehber konunuz öncesinde farklı bir kategoride yer aldığından dolayı makale etiketi seçilemiyormuş. Bunu düzelterek yazınızı makale olarak ayarladık.

Bahsettiğim ön ek sizin de görselde gösterdiğiniz konu başlığının sol tarafında yer alan ön ek.

Bunun dışında, indir kısmına yazılım ekleyebilmeniz için yöneticilerden izin almanız gerekiyor. Onun dışında üyeler yazılım ekleyemezler.

Rehber konunuz öncesinde farklı bir kategoride yer aldığından dolayı makale etiketi seçilemiyormuş. Bunu düzelterek yazınızı makale olarak ayarladık.

Rehberler kategorisi macOS içinde olduğu için işaretlememiştim. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı