Türkiye'de Silah Sahibi Olmak

Süs olarak daha çok alırım odamın bir köşesinde içi boş bir şekilde öyle paslanana kadar durur diye düşünmüştüm. Kullanıcak değiliz tabikide.
Bende ki böyle bir şey bence kestirmeden de güzel duruyor en az 25-30 yıllık silah dışından ziyade içindeki aksam daha çok paslanıp bozuluyor eğer düzenli bir şekilde temizlersen bir şey olmaz.

Dosya Ekleri

• torun-207-cifte-av-tufegi.png
    torun-207-cifte-av-tufegi.png
    50,2 KB · Görüntüleme: 141
O hali yeterince güzel fakat ne biliyim bana kesilmiş haliyle daha hoş duruyor gibi geliyor. Daha seri gözüküyor nedense.
Dediğin tabii ki yasak fakat onu çok profesyonel bir ustanın yapması lazım yoksa Allah korusun bir atış yaparken zarar görebilirsin.
Silahın kesildikten sonraki sorunları benim için önemli değil açıkçası. Sonuçta atış yapmıyacağım öylece durucak. Süs eşyası gibi.

Türkiye'de ve diğer pek çok ülkede yivsiz tüfeklerin belli bir namlu boyunun olması şartı var.
Bu yüzden bu tüfeğin de alınması, satılması, bulundurulması, taşınması yasaktır.

Yivsiz tüfekler hariç vergisi algısı acayip bel büküyor. Bende dursun bakayım ama ruhsatıda olsun diye bir silah baktım silahın kendisi ayrı pahalı vergisi ayrı pahalı dedim arada fotosunu açar bakarım :)

1598443840773.png

Sig sauer P120 75K istiyordu en son biri :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı