Sosyalde küçük yaşlı insanlar var mı?

Biraz daha küçüğüm ben ama gerçek hayattada öyle küfür edip saçma şeyler yapanlardan değilim.

13 [emoji28]

Sent from my Mi Note 3 using Technopat mobile app

Burda kcukten kastimiz ne eger orta okula giden ve alti diyorsak sosyal demyanin yarisinidan biraz azini yani (%40 falan) onlar olusturuyor lise diyorsan %35 lise diyosan %20 yetiskin diyorsan %5 (tabi burda sosyal medya derken populer kultur syf-Oyjnlar ilr ilgilenenden bahsediyorum

Hayır fark ediyor. Yönetmekte yaş ayrı, düşünmekte ayrı. 18 yaşın altındaki birinin doğru analizler yapmasını beklemek çok akıllıca değil. Sen Mart ayında ilk defa oy kullan. Ne demek istediğimi anlayacaksın. Şimdiki ile 14-15 yaşındaki düşüncelerini karşılaştır. Olgunluğu yok sayamazsın. İnsan yaşadıkça hayatı ve insanları tanıyor. 14-15 yaşındaki bir çocuğun hayatı ne ki; ev, okul, hormonlarıdır. Doğru analizler bile yapsa bu noktaya etkilenmeden gelmesi mümkün değil. Ben kendimi hatırlıyorum. 14-15 yaşında siyaset zerre umrumda değildi. Olması gerekende bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…