Sosyalde küçük yaşlı insanlar var mı?

• Konuyu başlatan 199688
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 146
  • Görüntüleme 11.874
Biraz daha küçüğüm ben ama gerçek hayattada öyle küfür edip saçma şeyler yapanlardan değilim.

Arkadaşlar merak ediyorum gereksiz bir konu ama sosyalde benden küçük, benle yaşıt veya benden biraz daha büyük olanlar var mı? Technopat'e ilk kaydolurken yaşımı sallayasım gelmişti ama sonra ne olacak yaşımı doğru yazsam dedim ve gerçek yaşımı koydum :D Örneğin birçok oyuna, siteye kaydoluşta öyle yapıyorum yalan söylemeyeyim genellikle 1998, 1995 gibi doğum yılları koyuyorum. Bildiğiniz üzere ben 14 yaşındayım acaba aranızda benden küçük veya yaşıt olanlar var mı :D 16'dan küçük olan herkesi merak ediyorum :D
13 [emoji28]

Sent from my Mi Note 3 using Technopat mobile app

Burda kcukten kastimiz ne eger orta okula giden ve alti diyorsak sosyal demyanin yarisinidan biraz azini yani (%40 falan) onlar olusturuyor lise diyorsan %35 lise diyosan %20 yetiskin diyorsan %5 (tabi burda sosyal medya derken populer kultur syf-Oyjnlar ilr ilgilenenden bahsediyorum

Hayır fark ediyor. Yönetmekte yaş ayrı, düşünmekte ayrı. 18 yaşın altındaki birinin doğru analizler yapmasını beklemek çok akıllıca değil. Sen Mart ayında ilk defa oy kullan. Ne demek istediğimi anlayacaksın. Şimdiki ile 14-15 yaşındaki düşüncelerini karşılaştır. Olgunluğu yok sayamazsın. İnsan yaşadıkça hayatı ve insanları tanıyor. 14-15 yaşındaki bir çocuğun hayatı ne ki; ev, okul, hormonlarıdır. Doğru analizler bile yapsa bu noktaya etkilenmeden gelmesi mümkün değil. Ben kendimi hatırlıyorum. 14-15 yaşında siyaset zerre umrumda değildi. Olması gerekende bu zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı