OnurOğuz Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 54 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #11 Ardaaa11 dedi: Kız değil de anime kızı demek daha doğru olur, örnek A; Eki Görüntüle 884505 Genişletmek için tıkla... Animeler bence bu konuya dahil değil. Sonuçta bir video karakteri gibi bir şey. Nasıl oyun karakterlerini koyuyorsak onlar da bu kadar normal. Asıl sorun gerçek hayatta var olan kızların profil fotoğrafı yapılması.
Ardaaa11 dedi: Kız değil de anime kızı demek daha doğru olur, örnek A; Eki Görüntüle 884505 Genişletmek için tıkla... Animeler bence bu konuya dahil değil. Sonuçta bir video karakteri gibi bir şey. Nasıl oyun karakterlerini koyuyorsak onlar da bu kadar normal. Asıl sorun gerçek hayatta var olan kızların profil fotoğrafı yapılması.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 18 Şubat 2021 #12 ''Errrrrkek'' olmak bunu gerektiriyordur belki.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 18 Şubat 2021 #13 Kızlar gerçek değil ki.
BayForce Picopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #14 Chrollo Lucilfer dedi: Kim kız PP'si kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri acaba?
Chrollo Lucilfer dedi: Kim kız PP'si kullanıyor? Genişletmek için tıkla... Nereden çıkarıyorsunuz böyle şeyleri acaba?
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.207 Makaleler 3 Çözümler 13 18 Şubat 2021 #15 Kullananların yarısının erkek olduğunu nerden biliyorsun?
kartalCevirme Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #16 Moderation.Crack dedi: FitGirl ablamın bende emeği çoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam o olmasa kaşık kaşık oyun olmazdı.
Moderation.Crack dedi: FitGirl ablamın bende emeği çoktur. Genişletmek için tıkla... Hocam o olmasa kaşık kaşık oyun olmazdı.
Abi yapma Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.928 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #17 Jira dedi: "Errrrrkek" olmak bunu gerektiriyordur belki. Genişletmek için tıkla... Siz bunu deyince nedense aklıma bu fotoğraf geldi.
Jira dedi: "Errrrrkek" olmak bunu gerektiriyordur belki. Genişletmek için tıkla... Siz bunu deyince nedense aklıma bu fotoğraf geldi.
MScofield Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 18 Şubat 2021 #18 Güzel durduğu için. Örneğin ben birinin profil fotoğrafında Barbara Palvin'i görürsem açıp bir bakıyorum
Güzel durduğu için. Örneğin ben birinin profil fotoğrafında Barbara Palvin'i görürsem açıp bir bakıyorum
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.234 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #19 Ardaaa11 dedi: Kız değil de anime kızı demek daha doğru olur, örnek A; Eki Görüntüle 884505 Genişletmek için tıkla... Anime kızları gerçek değil. Darq_Elit dedi: Kullananların yarısının erkek olduğunu nerden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... "Kullananların yarısı erkek." dememiş zaten, "Erkeklerin yarısı kullanıyor." demiş.
Ardaaa11 dedi: Kız değil de anime kızı demek daha doğru olur, örnek A; Eki Görüntüle 884505 Genişletmek için tıkla... Anime kızları gerçek değil. Darq_Elit dedi: Kullananların yarısının erkek olduğunu nerden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... "Kullananların yarısı erkek." dememiş zaten, "Erkeklerin yarısı kullanıyor." demiş.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 18 Şubat 2021 #20 MScofield dedi: Güzel durduğu için. Örneğin ben birinin profil fotoğrafında Barbara Palvin'i görürsem açıp bir bakıyorum Genişletmek için tıkla... O ne ki?
MScofield dedi: Güzel durduğu için. Örneğin ben birinin profil fotoğrafında Barbara Palvin'i görürsem açıp bir bakıyorum Genişletmek için tıkla... O ne ki?