Sosyal'de rütbe kasmaya çalışanlar

f3turan

Hectopat
Yer
Street Ball
Daha fazla  
Bunu gerçekten anlamıyorum. Bunu büyük birinin yaptığına hiç rastlamadım. Belki siz rastlamış olabilirsiniz fakat ben hiç görmedim. Bazı yaşıtlarım veya benden maksimum 1 yaş büyük olan veya benden küçük olan bazı arkadaşlar neden rütbe kasmaya çalışıyorlar? Bunu dememin sebebi de mesajlarının altına ; "işine yaradıysa beğen :)" , "işine yaradıysa en iyi cevap olarak işaretle!" gibi şeyler yazmaları. Yanlış anlaşılma olmasın. Sadece merak ettiğim için soruyorum. Rütbe yüksek olunca millet askeriniz mi oluyor ne oluyor anlamadım ki?

Katılıyorum ve arttırıyorum. Artık puan dağıtma falan getirin de 23 Nisan'da şeker niyetine dağıtayım, çocuk sevindireyim azcık. Benim bir işime yaramıyor, kiminin parası kiminin hayır duası işte. :)

NOT: Bu mesaj; profildeki mesaj, en iyi cevap, beğeni, puan gibi sadece rakamsal verilerden oluşan bilgileri her şeyden üstü tutan ve bir şeymiş gibi sanan arkadaşlara yazılmıştır.

Katılıyorum ve arttırıyorum. Artık puan dağıtma falan getirin de 23 Nisan'da şeker niyetine dağıtayım, çocuk sevindireyim azcık. Benim bir işime yaramıyor, kiminin parası kiminin hayır duası işte. :)

NOT: Bu mesaj; profildeki mesaj, en iyi cevap, beğeni, puan gibi sadece rakamsal verilerden oluşan bilgileri her şeyden üstü tutan ve bir şeymiş gibi sanan arkadaşlara yazılmıştır.
Hocam sizde maşallah. Puanı dağıtmak için toplamışsınız herhalde. :D

@Jira @132923
Rütbe için bunu bile yaparlar artık geçmiş olsun hepimize ;
73219550_542832593228588_6732748809038668610_n.jpg

@Jira hocam yapmayın etmeyin o nasıl bir emektir öyle valla şaştım kaldım. 4 yılda hiç mi üşenmediniz o kadar mesaj yazmaya?
Üşenmekle alakası yok aslında. 4 yılda gün bazında 17 mesaj yazmışım ortalama. Burada sevdiğim ve saygı duydugum birçok arkadaş var. Hem kalite hem ortam olarak çoğu yerden iyi olunca da insan kopamıyor. Zaman geçirirken de hem öğreniyoruz, hem öğretiyoruz tabii ki. Bu da isin cabası. Paylaşım güzeldir.

Çok güzel arkadaşlıklar da edindim burada. Hayatını her anlamda kaliteli yaşamaya çalışan biri olarak işsizlik ya da boş olarak görmüyorum.

H
Puan'ı bilmem de mesaj ve beğeni kasmaya çalışanlar var, maalesef.
Hocam şimdi korktuğum bir şey var. Bu benden küçük olan arkadaşların gelip buraya "senin bu konuyu beğeni kasmak için açmadığın ne belli?" gibi saçmalamazlar inşallah. :D
Üşenmekle alakası yok aslında. 4 yılda gün bazında 17 mesaj yazmışım ortalama. Burada sevdiğim ve saygı duydugum birçok arkadaş var. Hem kalite hem ortam olarak çoğu yerden iyi olunca da insan kopamıyor. Zaman geçirirken de hem öğreniyoruz, hem öğretiyoruz tabii ki. Bu da isin cabası. Paylaşım güzeldir.

Çok güzel arkadaşlıklar da edindim burada. Hayatını her anlamda kaliteli yaşamaya çalışan biri olarak işsizlik ya da boş olarak görmüyorum.
Hocam benim bütün günüm burada geçiyor vallaha.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı