Sosyal'de rütbe kasmaya çalışanlar

Bu rütbe sistemini zaten çoğu kişi bilmiyorum ve herhangi bir yararı yok gelipte Recep Baltaş özel muamele yapmıyor nede olsa.

Bir forum bu işi abartmış öyle olsa haksız sayılmazlar:

Katılıyorum ve arttırıyorum. Artık puan dağıtma falan getirin de 23 Nisan'da şeker niyetine dağıtayım, çocuk sevindireyim azcık. Benim bir işime yaramıyor, kiminin parası kiminin hayır duası işte. :)
Sizden başka dağıtacak biri yok zaten😀

Her forumda beğeni, mesaj vb. gibi "sayısal" şeyler kasmaya çalışan arkadaşlar var. Bunun mantığını henüz ben de anlayamadım çünkü 50K mesajın olsa da bir konunun altına yanlış bir şey yazdığın zaman 20 mesajı olan biri gelip senin hatanı düzeltebilir. Yani fazla mesaj veya beğeni sayın olunca yazdığın her şey doğru olmuyor.

Bazı durumlarda ben de beğenebileceğini söylüyorum.
Ama her konuda değil tabii ki.

Örneğin arkadaş bir konuda 15 mesajı alıntı yapıp hepsine tek tek teşekürler yazıyor.
Bunu yapmak yerine beğenebilir mesela.

Ama dilenir gibi istemeye başlayanların, sadece yorum yazmak için yazanların sayısı artmış gibi.

@Jira kampanyaya destek veriyor ve bir 5000 beğeni ben dağıtıyorum :)

Örneğin arkadaş bir konuda 15 mesajı alıntı yapıp hepsine tek tek teşekkürler yazıyor.

Ama dilenir gibi istemeye başlayanların, sadece yorum yazmak için yazanların sayısı artmış gibi.

Sen moderatör değil miydin ya :D.

Örneğin arkadaş bir konuda 15 mesajı alıntı yapıp hepsine tek tek teşekürler yazıyor.

5000 beğeni de iyiymiş hocam. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı