Sosyal'de sevmediğiniz üyeler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıca bir ricam olacak hepinizden. Kardeşlerim, ağabeylerim, ablalarım; sistem önerisinde bulunurken hepimizin ne yazık ki atlayabildiği çok önemli bir nokta var. Sistem ya da ürün önerisinde bulunurken bazen kişisel hislerimizi göz önünde bulundurarak veya yeterince bilgimiz olmadan öneride bulunuyoruz. Lakin karşımızdaki kişi bu sisteme ya da ürüne bazı şartlardan ötürü büyük meblağlar ödeyeceğinden onun sistemden maksimum verim alabilmesi çok önemli. O yüzden lütfen öneride bulunurken en sevdiğinizi değil en mantıklısını öne çıkaralım, sorumluluğunu üstlenebileceğiniz tavsiyelerde bulunalım. Destek olmak isterken köstek olmayalım.

@301230 niye haha atıyorsun ki? Tamam saçma olabilir böyle şeylere üzülmem ama psikolojik açıdan normal biri değilim, sorunlarım var. Gerçek duygularımı ve düşüncelerimi yazdım

@301230 niye haha atıyorsun ki? Tamam saçma olabilir böyle şeylere üzülmem ama psikolojik açıdan normal biri değilim, sorunlarım var. Gerçek duygularımı ve düşüncelerimi yazdım
Şahsen bana komik ve saçma geldi. "Hahaha" atmamda bir sakınca göremedim ben. Böyle şeylere katlanamıyorsan ve hemen kafana takıyorsan çok yanlış bir yerdesin bence. En az 10 kişi ile tartışmışımdır, hala da buradayım. Çok fazla eleştiren oldu hala da buradayım. Eleştirileri kabullenmek gerekiyor işte.

Ben hiçbir zaman direkt Gamepower alınmaz demedim. Aksine ithal ettikleri ürünlerinin fason üreticilerini ve özelliklerini belirttim.

Bu arkadaş da yanlış bilgilendirme yapıyor, kendi deneyimim de dahil olmak üzere çoğu oyunda RX5500XT daha önde.
Ayrıca bu kardeşimiz zamanında o sistemlerin taslak olduğunu, önerileceği zaman 16GB bellek ile önerileceğini okumayıp yorum yapmış. Arkadaşlar lütfen konularda düzgünce analiz etmeden yorum yapmayın.

Komedi filmi tam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…