S Samet060 Hectopat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2016 #1 Ben özel bir soru soracağım. Nereden sorabiliyorum acaba? Yeni kayıt açtım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2016
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2016 #2 Merhaba Samet. Sorularını konu açarak sorabilirsin. Aşağıdaki rehberden de nasıl konu açılabileceğini öğrenebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Unutmadan, Sosyal kurallarını okumayı ihmal etme. Aksi takdirde cezalarla karşılaşabilirsin. Technopat Sosyal Kuralları
Merhaba Samet. Sorularını konu açarak sorabilirsin. Aşağıdaki rehberden de nasıl konu açılabileceğini öğrenebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Unutmadan, Sosyal kurallarını okumayı ihmal etme. Aksi takdirde cezalarla karşılaşabilirsin. Technopat Sosyal Kuralları