Sosyal'de Warframe oyun bölümü açılabilir mi?

Nocstar Prime

Centipat
Bu harika oyun için bir bölüm açılabilir mi? Bilgi paylaşımı ve araştırma isteyen en karışık oyunlardan olduğu için kendi forumunda bile 1 milyondan fazla konu açılmış birkaç yılda, burada da aramızda tartışır, öğrenir ve bilgiyi paylaşmış oluruz.

Sosyal'de Warframe bölümü açılırsa sevirinim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forum içerisinde araştırma yap warframe hakkında bölümler var oralardan destek alabilirsin.

Ben bu oyuna iki kez şans verdim ama bir türlü sevemedim. Neyini seviyorsunuz, bahseder misiniz? Oynamaya değer görünüyor ama oynayınca aynı hazzı alamadım. Dışarıdan bakınca Anthem'a benziyor. Anthem'ı da bir hevesle alıp 1 ayda sıkılmıştım. Nedir bu Warframe'i özel yapan şey? :)

Son düzenleme:
Her oyunu herkes sevebilecek diye bir şey elbette yok ama bana sorarsan süreklilik, güncellemeler, görevler, oyun içi görsellik... Ha bir de FPS düşükte oynuyorum, yüksek olsa daha iyi olacaktı tabii :) İyi bir ekip ile oynadığında gerçekten iyi şeyler olabiliryor. Evet bazı şeyler sabit görevler yerler ama efektler güzel :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı