Sosyal'de Warframe oyun bölümü açılabilir mi?

Ben bu oyuna iki kez şans verdim ama bir türlü sevemedim. Neyini seviyorsunuz, bahseder misiniz? Oynamaya değer görünüyor ama oynayınca aynı hazzı alamadım. Dışarıdan bakınca Anthem'a benziyor. Anthem'ı da bir hevesle alıp 1 ayda sıkılmıştım. Nedir bu Warframe'i özel yapan şey? :)
Warframe çok karışık bir oyun, yani şu an öğrenmek isteseniz en az 150 200 saatlik rehber video'su izleyerek bile çok fazla şey öğrenmek mümkün değil. Üstüne oyun sürekli değişiyor 2 yıl önceki warframe ile bugünkü çok farklıymış mesela. Bende defalarca denk geldim ama yeni başladım bir klanda birkaç arkadaş edindim onlar öğretiyorlar, oyun cidden harkuladeymiş.

Forum içerisinde araştırma yap warframe hakkında bölümler var oralardan destek alabilirsin.
Direk ana konu sayfası istiyorum ben, oyun kategorisinde LOL CS GO gibi oyunların var.

Bugüne kadar Warframe hakkında açılmış 34 konu bulabildim. Çoğu da teknik sorun zaten, oyun içeriği ile doğrudan alakalı değil.

Şimdilik Online Oyunlar ya da Aksiyon bölümlerini kullanın, ileride kitle büyürse bölümü de açarız tabii ki.
Belki açılırsa daha fazla dikkat çeker, ülkemizde aşırı bilinen bir oyun olmamasının sebebi de kaynak ve rehber eksikliği olsa gerek.

Bence bu oyun için Online Oyunlar bölümü yeterlidir.
Değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebep?
Sosyalde Warframe oyununu çok fazla oynayan mı gördünüz?
Türkiye'de çok popüler bir oyun mu?

Steam arkadaş listemde hemen hemen hiç kimse aktif olarak Warframe oynamıyor, Destiny 2 şu sıralar çok daha popüler. Anlık olarak Destiny 2 kat oynanma sayısına ulaştı.

Ekran Görüntüsü (726).png

Ekran Görüntüsü (727).png

Bence Sosyal'e Warframe bölümünden önce gelmesi gereken çok daha popüler online oyun bölümleri var. Forumda Rainbow Six Siege, GTA Online, PUBG, Fortnite, Rocket League gibi oyunların bile kendine özel bölümü yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı