Sosyal'de Webmaster Var mı?

Aha tamda aradığım aklımdaki konu. İlerde şirketimiz için bir site açma durumumuz var. Bize her şeyiyle maliyeti ne olur? Sitenin tasarımı dahil.
Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?
Sunucuya kadar ayarlayabilirim.

Çok uzun süre MyBB üzerine yoğunlaştım ve zamanım çok boşa gitti açıkçası.
Yazılımla ne kadar uğraşırsanız uğraşın boşa gitmez o :)
Bir gün lazım olur.

Bizim şirket 4 ayrı iş yerinden oluşuyor. Ben bunların muhasebesini yapıyorum. Yani kasa bende. Pastane, düğün salonu, araba galerisi ve servis(tüm araçların parçaları, bakım ve onarımları.). Biz araba galerisi ve araba parçaları için site açmayı düşünüyoruz. Sitenin tasarımı çok basit olacak. Liste şeklinde fotoğraflı parçaların adları, numaraları ve fotoğrafları olacak. Belki bu siteyi açtıktan sonra düğün salonu ve pastane içinde site açabiliriz. Bana her şeyiyle maliyeti ne olur?

Yazılımla ne kadar uğraşırsanız uğraşın boşa gitmez o :)
Bir gün lazım olur.
Kodlama ve tasarım işlerine MyBB sayesinde girmiştim. Artıları bu fakat kendini geliştiremedi hiç. Hep 2.0 diye yıllar geçti. Artık herkes XenForo'ya geçmeye başladı.

Bizim şirket 4 ayrı iş yerinden oluşuyor. Ben bunların muhasebesini yapıyorum. Yani kasa bende. Pastane, düğün salonu, araba galerisi ve servis(tüm araçların parçaları, bakım ve onarımları.). Biz araba galerisi ve araba parçaları için site açmayı düşünüyoruz. Sitenin tasarımı çok basit olacak. Liste şeklinde fotoğraflı parçaların adları, numaraları ve fotoğrafları olacak. Belki bu siteyi açtıktan sonra düğün salonu ve pastane içinde site açabiliriz. Bana her şeyiyle maliyeti ne olur?
Bana mail üzerinden ulaşabilir misiniz?
[email protected]
Kodlama ve tasarım işlerine MyBB sayesinde girmiştim. Artıları bu fakat kendini geliştiremedi hiç. Hep 2.0 diye yıllar geçti. Artık herkes XenForo'ya geçmeye başladı.
Yeni sürümünde bayağı şey vaad ediyor.

Aldım hocam. Bana bir fiyat çıkarırsınız. Patronda kabul ederse açarız. Her şeyiyle ilgileniyorsunuz değil mi? Web tasarım dahil?
Evet, sizin için güzel bir tema bulup özelleştirmesini yapacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı