Sosyal'deki Amacınız Nedir?

Marifet mesajda değil, bilginizde, sizde. Siz 10.000 mesaja gelmişsinizdir, ama insanlar sizden iyi bir şekilde bahsetmiyordur, o zaman hiçbir değeriniz olmaz.

İnsanlar Recep Baltaş'ı fazla mesajı olduğu için değil, işinin ehli olduğu için seviyor.

Amacım ise yardım etmek, yardımı hak eden içinse sonuna kadar ter dökmek.

Moderatörlerden kaçmak. :D

Son düzenleme:
Amacım genel olarak insanların şirketler tarafından soyulmasını biraz olsun engelleyip, 1 TL başına en iyi performansı almasını sağlamak.

Yardım etmek. Soru soran, yardım isteyen insanlara yardım etmek ama yardımımı işini iyi yapan, küfüre, saygısızlığa göz yummayan iyi bir forumda etmek. Yeri geldiğinde de soru sormak, destek almak. Genellikle zaman öldürmek. :D

Yüksek mesaj sayısına ulaşmaya çalışmak bir forumda hedefim olan son şey olur herhalde.
Genellikle insanlara bilgin doğrultusunda yardımcı olmak, gerektiğinde onlardan yardım almak, teknolojik gelişmelerden uzak kalmamak, başka insanların çeşitli konularda neler düşündüğünü görmek gibi şeyler buradaki amaç olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı