Sosyal'deki Amacınız Nedir?

2.000. mesajını dün yazmış biri olarak şunu söyleyebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Foruma ilk geldiğimde bilgisayar toplatmak için gelmiştim. O esnada birilerine cevap yazdım, yazım hatasından ceza yedim :) Cezam kalkınca içim mesaj yazma isteğiyle dolmuştu. Diğerlerine yardım etmek için bir şeyler daha yazdım, yazdım.

Bilgisayar toplama başlıklarında bilgisayar toplamayı öğrendim, ilk topladığım sistemlerde işlemci ile anakart uyumsuzdu :)

Burada gezmenin bana bilgi kattığını fark ettim. Ayrıca Technopat Sosyal kendi bilgilerimi paylaşabileceğim, tartışabileceğim ve sosyal medyadaki cıvıklığı barındırmayan bir platformdu.

1. 3300. Mesajıma yaklaştım. Anlamadığım; neden hala RX480 vs GTX 1060 konuları açılıyor?
  2. Sistem tavsiyesi isteyen neden bütçe vermiyor?
  3. Yardım isteyen neden sistemi i tahmin etmemizi istiyor?
  4. Moderatörler neden bizi anlamıyor?

Kalıplaşmış safsatalardan vazgeçip forum üyelerini bilgilendirmek. Olabildiğince F/P ürün önermek ve fanboyluk yapmadan tarafsız bir şekilde yardımcı olmak. Fakat gel gör ki sitedeki bilgisiz ergenler yüzünden forumu zehir ediyorlar insana.

Amacım ban atmamak ama dayanamıyorum.
Aklıma Mikail Fidan geldi :)
Hocam sizin de ban klasörünüz 50GB herhalde :D
Benim amacım 1.000 mesaj barajı, ama asla post kasmak için post atmadım. Gizli hedefim mod olmak, hedef 2023 :D

Bu sorunun bir gün karşıma geleceğini düşündüğüm için hazırlıklıydım :) Ne insanlara yardımcı olmak ne de tanınmak gibi bir amacım var. Birilerine yardım ediyorsam da amaç edinerek yapmıyorum yani :)

Ortam güzel ondan takılıyoruz. İnsanlar eğlence kulüplerine neden gidiyorsa aynı nedenden. Zevk alıyorum burada olmaktan. Biraz daha anlatırsam konu farklı alanlara kayacak o yüzden buradan noktalıyoruz :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı